Bibi are iubit nou! Cu cine se vede după despărțirea de Antonio Pican

Bibi are iubit nou! Cu cine se vede după despărțirea de Antonio Pican
Bibi are iubit nou Cu cine se vede dupa despartirea de Antonio Pican

Bibi iubește din nou, la doar câteva luni de la despărțirea de Antonio Pican. Cei doi artiști ai Generației Z au decis să se despartă după doi ani de relație, iar acum frumoasa cântăreață pare să-și fi găsit liniștea în brațele unui nou partener de viață. Ce fotografii a postat Bibi cu noul iubit.

Bibi s-a despărțit în primăvară de fostul logodnic, Antonio Pican

Când Bibi a fost cerută în căsătorie de Antonio Pican, în ziua în care a împlinit 18 ani, cei doi tineri artiști au crezut că și-au găsit cea mai mare dragoste și că vor rămâne fericiți și împreună până la adânci bătrâneți.

După doi de ani de relație, cei doi cântăreți au decis să o ia pe drumuri separate în viață, anunț pe care însăși Bibi l-a făcut pe rețelele sociale, în primăvara acestui an.

  „Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată.

Am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta.”, anunța Bibi la vremea respectivă.

Artista are un nou iubit care o acompaniază peste tot

La câteva luni de la separarea de Antonio Pican, Bibi se afișează în mediul online cu noul său partener. Momentan, identitatea iubitului artistei rămâne un mister pentru publicul din România. Cu toate acestea, solista pare să petreacă foarte mult timp alături de cel care a ajutat-o să uite de fostul ei logodnic.

Bibi și noul ei iubit călătoresc foarte mult, se iubesc nebunește și se bucură de tinerețea lor. Recent, frumoasa artistă și cel care i-a furat inima au fost surprinși la nunta surorii vedetei.

Bibi a postat o fotografie pe rețelele sociale, în care zâmbește cu gura până la urechi, în brațele iubitului ei. Artista a și cântat la fericitul eveniment, unde a captat privirile tuturor cu o rochie roșie din satin.