Bianca Rus a divorțat oficial. Cine este Antonio Luigi Gottschling, bărbatul care a terorizat-o

Bianca Rus a divorțat oficial. Cine este Antonio Luigi Gottschling, bărbatul care a terorizat-o

Coșmarul Biancăi Rus a luat sfârșit! Cunoscuta cântăreață de muzică de petrecere a divorțat oficial de bărbatul care a terorizat-o în ultimul an de zile. Cine este fostul soț al solistei și cum a decurs căsnicia lor?

Bianca Rus a divorțat oficial!

Bianca este de azi o femeie liberă! Cântăreața nu mai este căsătorită cu Antonio Luigi Gottschling. Acesta nou capitol pentru frumoasa brunetă vine chiar cu puțin înainte de Crăciun. Din păcate, Bianca a ales și a cules. Aceasta a așteptat mult și bine sortitul, iar atunci când a crezut că l-a găsit, a avut parte de cele mai grele lecții de la viață. Bărbatul, un afacerist cu care a fost căsătorită, a terorizat-o și a înspăimântat-o luni bune. Aceasta a venit să povestească în detaliu calvarul prin care a trecut și care a fost adevăratul motiv de divorț. La doar câteva zile după ce amorezii și-au unit destinele, cei doi au avut parte de o ceartă de zile mari. Atunci, între Bianca și Antonio și-au făcut loc jigniri extrem de urâte și acuzații grave care au dus inevitabil la un divorț. După câteva termene, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală au anulat actul de căsătorie. Acum, cu doar două zile înainte de Crăciun, Bianca este singură, conform cancan.ro. Bărbatul mai este cunoscut ți drept Giani și, după spusele Biancăi, provine dintre-o familie bună. Iubește luxul și adoră să călătorească.

„Admite în parte acţiunea. Admite cererea reconvențională. Desface căsătoria încheiată între părţi la data de …, înregistrată sub nr. … în registrul de stare civilă al Consiliului Local Sector 4 București, din culpa exclusivă a reclamantului-pârâtului. Dispune revenirea soției la numele purtat anterior căsătoriei, acela de «Rus». Obligă reclamantul-pârât la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 3.100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”
Decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3 București

Bianca Rus alături de fostul soț
Bianca Rus alături de fostul soț

Ce acuzații i-a adus Bianca lui Antonio?

„Arată reclamanta că pârâtul este o persoană foarte violentă, fiind sancționat deseori de organele de poliție, iar în ceea ce privește actele de agresiune exercitate asupra acesteia, arată că la data de 04.08.2018 a depus la Secția 8 de Poliție o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la data de 21.11.2018 a formulat o nouă plângere împotriva pârâtului pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și furt între rude, având în vedere că, la finalul lunii octombrie, acesta i-a sustras bijuteriile personale”