Alex Bodi rupe tăcerea despre Iulia Sălăgean. Ce dezvăluiri noi face: ”Știe ce mi s-a întâmplat”

Alex Bodi rupe tăcerea despre Iulia Sălăgean. Ce dezvăluiri noi face: ”Știe ce mi s-a întâmplat”
Alex Bodi rupe tacerea despre Iulia Salagean

Controversatul afacerist Alex Bodi este, oficial, un om liber. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ieșit din arestul de la domiciliu și a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care a vorbit despre clipele dificile prin care a trecut și cum și-a dat seama de cine îi sunt adevărații prieteni, în aceste luni în care a fost forțat să nu părăsească incinta propriei case.

Alex Bodi rupe tăcerea despre Iulia Sălăgean

Afaceristul din Mediaș spune că a rămas blocat de câte persoane pe care le considera apropiate l-au trădat, dar mărturisește, în același timp, că acest lucru l-a făcut să realizeze cine sunt persoanele pe care trebuie să le elimine din viața sa.

„Totul a fost ca o balanță, eu n-am așteptări de la nimeni în viața pentru că n-am așteptări, în mintea mea credeam că anumite persoane o să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le-am făcut în trecut pentru ei. M-am șocat de multe persoane care au fost afectate, după am mulțumit lui Dumnezeu că m-am lipsit de persoanele respective.

Încercarea asta a fost ca o sită, cred că am avut nevoie de lucrurile astea, am avut nevoie să văd de oamenii care îmi sunt aproape, care sunt pe interes, mă refer și la persoane la care înainte țineam o anumită distanță, familia a fost mereu lângă mine, și alte persoane au fost lângă mine.”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

Cum a fost Iulia Sălăgean alături de Alex Bodi în perioada în care afaceristul a fost arestat la domiciliu

Pe de altă parte, una dintre persoanele care i-a demonstrat că este alături de el în aceste momente dificile este chiar Iulia Sălăgean, prima lui soție. Mama fetiței lui Alex Bodi este implicată în același dosar cu fostul ei partener, motiv pentru care nu au putut ține legătura.

Fostul iubit al Dariei Radionova vorbește foarte frumos despre Iulia Sălăgean, pe care o consideră o femeie matură și cerebrală:

Noi nu putem vorbi în momentul de față, e puțin complicat, o să am răbdare cum am răbdat 6 luni de zile. E vorba despre creșterea unui copil, nu vreau să mă amestec că nu vreau să afirm anumite lucruri deplasate, dar eu zic că o sa fie bine. Îi mulțumesc, ea o femeie cerebrală, ea știe exact cum stau lucrurile, ea știe pentru ce a fost chemată acolo, știe ce mi s-a întâmplat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI