Bianca Drăgușanu șochează din nou. Cum i-a luat apărarea lui Alex Bodi: este halucinant ce poate să facă

Bianca Drăgușanu șochează din nou. Cum i-a luat apărarea lui Alex Bodi: este halucinant ce poate să facă
Bianca Drăgușanu șochează din nou. Cum i-a luat apărarea lui Alex Bodi: este halucinant ce poate să facă

Încurcate sunt căile iubirii. Aparent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au trecut destul de ușor peste episodul de violență din urmă cu o săptămână, atunci când vedeta a fost fotografiată în public cu fața tumefiată și abia ținându-se pe picioare.

Bianca Drăgușanu șochează din nou

Și iată că Bianca Drăgușanu ar fi luat o decizie radicală pentru a-l ierta pe Alex Bodi. Bianca Drăgușanu l-ar fi detreminat pe Alex Bodi să renunțe la pagina lui de Instagram și și-a anunțat ea mândră ”victoria”.

„Nu are nevoie de Instagram, are de nevoie numai de mine”, a scris vedeta, iar imaginea cu cei doi a strâns în doar câteva ore peste 10 mii de aprecieri de la urmăritori.

De altfel, motivul principal pentru care Bodi și-ar fi ieșit din minți și ar fi bătut-o pe vedetă ar fi fost ”infidelitatea” ei în Turcia. Scandalul s-a terminat groaznic pentru blondină și ar fi fost din cauza unor imagini compromițătore pe care Alex Bodi le-ar fi găsit în telefonul ei.

De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

„Bianca i-a spus lui Alex că nu a fost la milionarul turc acasă. Numai că, surpriză, el a aflat cu totul și cu totul altceva. A confruntat-o pe Bianca, însă ea a negat. I-a arătat probe, însă ea și atunci a spus că totul e o invenție din partea cuiva care vrea să îi facă rău. Așa că Alex i-a cerut Biancăi să îl sune pe turc, iar în cele din urmă, cei doi bărbați au și ajuns să schimbe câteva cuvinte. După ce a închis telefonul, Alex s-a pus cu bătaia pe Bianca, fără să o mai lase să spună un cuvânt. Și a bătut-o până a lăsat-o leșinată, pur și simplu. S-a oprit când și-a dat seama că e la un pas să o omoare. Nicio femeie care se respectă nu ar sta să îndure așa ceva”, ne-au declarat prieteni de-ai Biancăi Drăgușanu despre episodul șocant.

Reamintim că în cursul zilei de 1 octombrie, Bianca și Alex Bodi au fost surprinși în fața locuinței din Pipera. Imediat după ce a coborât din bolidul de lux al iubitului ei, aceasta a arătat ce urmări a avut incidentul. Astfel că Bianca Drăgușanu abia se mai ținea picioare și prezenta urme vizibile de violență. Avea și fața tumefiată și era vânătă la un ochi. A fost un semn clar că episdul violent a lăsat urme adânci pe fața vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI