EXCLUSIV Ce l-a enervat pe Alex Bodi de a bătut-o 5 ore pe Bianca Drăgușanu. Cu cine a vorbit la telefon, de fapt

EXCLUSIV Ce l-a enervat pe Alex Bodi de a bătut-o 5 ore pe Bianca Drăgușanu. Cu cine a vorbit la telefon, de fapt
EXCLUSIV Ce l-a enervat pe Alex Bodi de a bătut-o 5 ore pe Bianca Drăgușanu. Cu cine a vorbit la telefon, de fapt

După ce a început să bănuiască faptul că blondina ar fi avut relații intime cu un milionar turc, Alex Bodi a decis să aibă o discuție cu rivalul său. Ce a urmat întrece orice imaginație.

A prins-o că l-a mințit și l-a înșelat

În urmă cu câteva zile, au apărut imagini cutremurătoare cu Bianca Drăgușanu. Colegii de la cancan.ro au publicat fotografii în care blondina apare extrem de bătută, cu fața tumefiată, de abia ținându-se pe picioare. Ea ar fi ajuns în stadiul acela după ce ar fi încasat de la Alex Bodi o bătaie soră cu moartea, care ar fi durat cinci ore, timp în care pur și simplu ar fi torturat-o. Și de data aceasta, ca și în celelalte rânduri, Bianca a preferat să tacă și să nu demaște abuzurile la care este supusă de partenerul său de viață. Unii spun că ar suporta toate bătăile și umilințele din dragoste, alții pentru că trăiește ca o regină de pe urma lui.

Atunci când a observat că este judecat de toată lumea, Alex Bodi, omul de afaceri despre care nu prea știe nimeni cu ce se ocupă, a convins-o pe Bianca să părăsească România și să plece într-o vacanță exotică. Mai exact, în Maldive, sperând ca până se întoarce, lucrurile să se liniștească.

A bătut-o până a leșinat!

Despre motivele care l-au determinat pe Bodi să reacționeze atât de violent s-a vorbit mult și orice s-ar fi întâmplat, nimic nu justifică un asemenea act de lașitate, precum este acela de a lovi o femeie. Cu toate acestea, totul indică faptul că iubitul Biancăi ar fi făcut o criză de gelozie după ce ar fi aflat că între Bianca și milionarul turc nu ar fi fost doar o simplă prietenie. De acolo, ceea ce a urmat pare desprins dintr-un film de groază:

“Bianca i-a spus lui Alex că nu a fost la milionarul turc acasă. Numai că, surpriză, el a aflat cu totul și cu totul altceva. A confruntat-o pe Bianca, însă ea a negat. I-a arătat probe, însă ea și atunci a spus că totul e o invenție din partea cuiva care vrea să îi facă rău. Așa că Alex i-a cerut Biancăi să îl sune pe turc, iar în cele din urmă, cei doi bărbați au și ajuns să schimbe câteva cuvinte. După ce a închis telefonul, Alex s-a pus cu bătaia pe Bianca, fără să o mai lase să spună un cuvânt. Și a bătut-o până a lăsat-o leșinată, pur și simplu. S-a oprit când și-a dat seama că e la un pas să o omoare. Nicio femeie care se respectă nu ar sta să îndure așa ceva”, ne-au declarat apropiați ai Biancăi.