Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, scandal monstru. Ce a descoperit el în telefonul ei l-a înfuriat EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, scandal monstru. Ce a descoperit el în telefonul ei l-a înfuriat EXCLUSIV
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau scandal monstru Ce a descoperit el in telefonul ei

O nouă zi, un nou scandal izbucnit între Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Oare mai are frumoasa blondină sentimente pentru fostul ei soț Alex Bodi? Ce a descoperit actualul ei iubit în telefonul Biancăi l-a înfuriat pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Despre ce anume este vorba și ce ne-au declarat apropiați de-ai designerului. Acum totul are sens.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, scandal monstru

Vestea care va șoca showbizul românesc. Se pare că lucrurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu s-au clarificat în totalitate. După o relație tumultoasă și o căsnicie care a ținut prima pagină a publicațiilor de scandal, controversatul designer și fostul ei soț nu și-au încheiat toate socotelile.

Deși ambele vedete și-au refăcut viața cu alți parteneri, numele lor par să fie încă legate unul de celălalt. Alex Bodi s-a cuplat cu frumoasa Daria Radionova, pe care a și cerut-o în căsătorie. Din păcate, însă, relația dintre cei doi nu a funcționat, iar acum au luat-o pe căi separate. Bianca Drăgușanu și-a regăsit și ea fericirea în brațele altui bărbat cunoscut din showbiz. Este vorba despre nimeni altul decât Gabi Bădălăum, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu.

S-au cuplat, s-au iubit, s-au certat și s-au tot împăcat. Chiar dacă fanii blondinei au sfătuit-o să aibă mai multă grijă, inima nu o poți controla, Bianca fiind renumită pentru faptul că, pe plan sentimental, mereu și-a ascultat inima.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încă vorbesc prin mesaje

De ceva timp încoace, lucrurile păreau să meargă foarte bine între fosta prezentatoarea de la Kanal D și Gabi Bădălău, însă, se pare că lucrurile nu stau atât de roz. Surse apropiate Biancăi Drăgușanu au declarat că frumoasa blondină nu l-ar fi uitat complet pe Alex Bodi, iar Gabi Bădălău a descoperit că iubita lui încă vorbește prin mesaje cu fostul ei soț.

„Gabi (n.r – Bădălău) a turbat, i-a spus clar că dacă nu îi dă block lui Bodi, între ei s-a terminat totul. Că el nu vrea să fie încornoratul țării, precum Victor Slav. Eu cred că Bianca și Bodi se mai iubesc. Să nu vă mirați dacă îi veți vedea, din nou, împreună”, au declarat apropiați de-ai Biancăi Drăgușanu, în exclusivitate, pentru Playtech.

Nu este prima dată când Gabi Bădălău are un derapaj când vine vorba de frumoasa lui iubită. Jurnaliștii de la Spynews au pus mâna pe  înregistrarea unei convorbiti dintre Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, în care Gabi Bădălău o jignește pe Bianca Drăgușanu, numind-o nebună și psihopată.

Claudia Pătrășcanu: De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…

Gabi Bădălău: E o psihopată și o nebună!

Claudia Pătrășcanu: Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?

Urmăriți Playtech.ro și pe