Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță, întâlnire de gradul zero după scandal. Ce întrebare i-a pus vedeta Pro TV

Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță, întâlnire de gradul zero după scandal. Ce întrebare i-a pus vedeta Pro TV
Întâlnire de gradul zero între Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță au avut parte de o întâlnire neașteptată. Diva i-a declarat război celebrului prezentator după ce el ar fi pus-o într-o lumină negativă chiar în cadrul emisiunii sale. Vedetele au avut o întâlnire de gradul zero în complexul rezidențial al fostei asistente păcătoase. Dialogul dintre aceștia a fost presărat cu câteva ironii. Iată schimbul de replici care a avut loc!

Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță, discuție cu surprize: vedetele s-au întâlnit întâmplător

Bianca Drăgușanu i-a declarat război lui Cătălin Măruță în urmă cu ceva timp. Diva a rămas cu un gust amar la adresa lui după ce acesta ar fi pus-o într-o lumină proastă chiar în cadrul emisiunii sale. Mulți se așteptau ca supărările să se ducă, dar dialogul neașteptat presărat cu ironii a lăsat să se înțeleagă că nu există loc de iertare momentan.

Relația dintre ei s-a stricat anul trecut, după ce fosta asistentă păcătoasă a acceptat invitația în show-ul bărbatului și a fost asaltată cu întrebări care nu au fost deloc pe placul ei. Bianca a jurat în acel moment că nu o să mai aibă de-a face cu Cătălin Măruță, iar apele dintre ei s-au liniștit până s-au întâlnit în complexul rezidențial unde locuiește blondina. Măruță s-a dus direct la Bianca și a început să o filmeze, timp în care diva noastră se afla în mașină.

Schimbul de replici dintre ei a fost unul delicios, cu tensiuni mărunte și ironii. La final, prezentatorul i-a oferit o bomboană acesteia pentru a îndulci puțin situația. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Victor Slav a mărturisit că dorește să vină la podcast-ul moderatorului, semn că este aproape gata să îngroape securea războiului.

Cătălin Măruță: Bună, Bianca!
Bianca Drăgușanu: Mi-a dat o bomboană, e la mine în complex și profită de de prezența mea aici să-mi facă un mini-interviu. Vrei să vin la tine la podcast?
Cătălin Măruță: Am avea multe de spus.
Bianca Drăgușanu: Vreți să vin?
Cătălin Măruță: Știi că ai spune multe lucruri care nu s-au spus.
Bianca Drăgușanu: Dar tu știi că eu sunt foarte sinceră.

,,Sunt dezamăgită. E un om pervers și viclean”

Conflictul dintre vedete a început după ce Măruță a întrebat-o pe divă cum își câștigă banii și dacă are carte de muncă, lucru care a enervat-o din cale afară pe Bianca Drăgușanu. Cea din urmă s-a considerat atacată de vedeta Pro TV.

,,Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tendențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune

Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează”, a declarat Bianca Drăgușanu la acea vreme, pentru spynews.ro. 

Urmăriți Playtech.ro și pe