Bianca Drăgușanu și-a luat “ajutor” tinerel. Cine este, de fapt, bărbatul

Bianca Drăgușanu și-a luat “ajutor” tinerel. Cine este, de fapt, bărbatul
Bianca Drăgușanu și-a luat “ajutor” tinerel. Cine este, de fapt, bărbatul

După divorțul de Alex Bodi, fosta prezentatoare de televiziune a fost surprinsă în ipostaze uluitoare, dând semne că ar călca pe urmele Monicăi Gabor. Frumoasa blondină și-a luat șofer tinerel și a devenit ”bonă” pentru cățel.

Bianca Drăgușanu și-a luat ”ajutor” tinerel

Despărțirea de afaceristul Alex Bodi a schimbat-o radical pe Bianca Drăgușanu. Astfel, zilele trecute, fosta prezentatoare de televiziune a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită în parcarea unui renumit restaurant din Herăstrău. Potrivit cancan.ro, în mod de-a dreptul surprinzător, vedeta a ocupat locul din dreapta-față al bolidului pe care îl deține, iar la volan s-a aflat un tinerel.

Fosta prezentatoare de televoziune pare că ar fi adoptat ”stilul” Monicăi Gabor, care, în urmă cu câțiva ani, pe când era căsătorită cu Irinel Columbeanu, Monica a fost prima vedetă care și-a angajat un manechin pe postul de șofer. Din câte se pare însă, șoferul Biancău Drăgușanu e mai calificat. Și asta pentru că, atunci când nu se află la volan, acesta împarte cu Bianca rolul de ”bonă” pentru patrupedul vedetei.

În cazul Monicăi Gabor, ”bona” era chiar ea, iar cățelul era al unei prietene, fiind plimbat într-o geantă de fițe. După ce au coborât din mașină, Bianca Drăgușanu și-a întâmpinat prietenii pe care, cel mai probabil, i-a invitat la restaurant, iar tinerelul s-a îndreptat către bancheta din spate, de unde a luat-o cu grijă pe cățelușa Biancăi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, despărțire ”definitivă”

Ruptura dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-a produs chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență, potrivit Cancan. După ce ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate, cei doi au ales să meargă pe căi separate.

Conform apropiaților celor doi, de îndată ce au pus punct relației, Alex Bodi a părăsit Capitala și a mers la Mediaș, iar frumoasa blondină s-a văzut nevoită să părăsească vila din Pipera, acolo unde au locuit împreună în ultima perioadă.

”Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa menționată.

Alex Bodi nu-și mai ascunde însă relația cu Daria Radionova și mai mult decât atât încearcă să o cucerească prin aceleași metode pe care le-a aplicat și în cazul Biancăi. Astfel, afaceristul n-a mai suportat dorul de iubita lui din Londra și s-a decis să-i facă o vizită. A închiriat un avion de lux, s-a îmbrăcat elegant și a pornit la drum.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI