Bianca Drăgușanu se mută cu Gabi Bădălău. Ce cred părinții omului de afaceri

Bianca Drăgușanu se mută cu Gabi Bădălău. Ce cred părinții omului de afaceri
Bianca Drăgușanu se mută cu Gabi Bădălău, spun surse din apropierea lor

Gabi Bădălău a fost pe data de 8 februarie la Agigea,  în Constanța, pentru că a ținut să fie alături de fiii săi la redeschiderea școlilor și a grădinițelor. A schimbat câteva cuvinte protocolare cu soția sa, Claudia Pătrășcanu, căci în această vineri se vor revedea pentru ca bărbatul să-și ia copiii acasă fiindcă urmează weekendul lui cu cei mici. În ceea ce privește știrea care s-a vehiculat în cursul zilei de ieri, potrivit căreia Bianca Drăgușanu ar urma să se mute în casa lui Gabi Bădălău, surse apropiate cuplului spun că cei doi au stabilit deja în care dintre locuințele milionarului din București să trăiască. Însă, mai au de așteptat, deoarece divorțul afaceristului se întrevedere a fi departe de final.

Surse din apropierea cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău spun că cei doi urmează să se mute împreună

„Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.

Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea”, au declarat surse apropiate celor doi, scrie CanCan. Conform acestora, familia Bădălău a cunoscut-o deja pe Bianca. Prima întâlnire a fost cu noroc, sursele devoalând că părinții milionarului au îndrăgit-o imediat, drept pentru care nimic nu îi mai oprește acum din planurile lor comune.

Diva e pe punctul să bifeze al treilea mariaj

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au început o relație în vacanța de la începutul acestui ani, într-o destinație exotică, Maldive. Cea care i-a dat de gol și a divulgat planul căsătoriei lor a fost chiar fosta soție a milionarului, Claudia Pătrășcanu.

„Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: «vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc». Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi”, a declarat cântăreața la Antena Stars.

La puțin timp distanță, și Bianca a dat cărțile pe față, însă fără să lipească de declarație și numele partenerului, lăsând o urmă de suspans. „Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI