Bianca Drăgușanu, ruptă cu bătaia 5 ore de Alex Bodi! Are ochiul vânăt și abia merge

Bianca Drăgușanu, ruptă cu bătaia 5 ore de Alex Bodi! Are ochiul vânăt și abia merge
Bianca Drăgușanu, ruptă cu bătaia 5 ore de Alex Bodi! Are ochiul vânăt și abia merge

Imagini cutremurătoare! Bianca Drăgușanu, ruptă cu bătaia timp de cinci ore de Alex Bodi. Vedeta nici nu se mai poate ţine pe picioare, după episodul de o violenţă greu de imaginat.

Bianca Drăgușanu, ruptă cu bătaia de Alex Bodi

Deşi părea că totul merge, în sfârşit, bine între cei doi, apar aceste imagini cutremurătoare. Cei de la Cancan.ro i-au surprins pe Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi în ipostaze incredibile. Se pare fosta prezentatoare a fost torturată timp de cinci ore de afaceristul din Mediaş. Imaginile arată clar cum Bodi o ajută pe Bianca să iasă din maşină, aceasta nefiind în stare să se ţină pe picioare. Ochiul îi este tumefiat, faţa umflată şi pare că se ţine de abdomen, semn că loviturile primite au fost de o violenţă greu de imaginat.

Vizibil răvăşită şi supărată, blondina a intrat în vila din Pipera fără să îi pese că este filmată şi fotografiată de paparazzi.

Bianca Drăgușanu, ruptă cu bătaia 5 ore de Alex Bodi! Are ochiul vânăt și abia merge Sursa foto: cancan.ro
Bianca Drăgușanu, ruptă cu bătaia 5 ore de Alex Bodi! Are ochiul vânăt și abia merge

O nouă împăcare, un nou scandal

Dacă în urmă cu o lună, Bianca jura că i-a spus “Adio!” pentru totdeauna fostului soţ, iată că lucrurile s-au schimbat. Asta, în ciuda acuzaţiilor grave pe care şi le-au adus cei doi în toată perioada separării, dar şi a faptului că ambii îşi găsiseră deja alţi parteneri. Dacă vedeta plecase în Turcia pentru a se întâlni cu un miliardar, afaceristul din Mediaş a preferat să se întoarcă la fosta iubită, Daria Radionova.

Mai mult, în urmă cu doar două zile, Bodi îi făcea o declaraţie muzicală cu versuri pline de iubire Biancăi, semn că lucrurile mergeau minunat între ei. Mai exact, acesta asculta în maşină piesa “Înainte să ne fi născut” de la The Motans, iar la final îi trimite şi un pupic iubitei sale.

“Dar veşnicia n-are timp
Aşa că am ales să te iubesc ca un simplu muritor de rând
Am crezut că voi muri de sete
Aşteptându-mi sufletul pereche
Dar noi ne-am promis că ne vom revedea, demult
Înainte să ne fi născut”.

Se pare că nimic nu îi poate despărţi pe cei doi amorezi care trăiesc la cote maxime această relaţie, iar telenovela dintre ei este departe de final. Care va fi în continuare povestea celui mai controversat cuplu din showbiz-ul românesc vom vedea.

Urmăriți Playtech.ro și pe