Bianca Drăgușanu iese la atac! Ce a putut să spună acum despre Victor Slav și Anda Adam

Bianca Drăgușanu iese la atac! Ce a putut să spună acum despre Victor Slav și Anda Adam
Bianca Drăgușanu iese la atac! Ce a putut să spună acum despre Victor Slav și Anda Adam

Bianca Drăgușanu știe cum să nască în jurul său controverse, chiar dacă unele sunt învăluite în dubiu, cum ar fi cele despre despărțirile, numite definitive, de Alex Bodi. De această dată, însă, actualul partener nu a făcut subiectul discuției, ci fostul soț, Victor Slav, alături de fosta lui parteneră, Anda Adam.

Bianca Drăgușanu, provocată să spună adevărul. Ce crede despre o noapte cu Victor Slav sau despre corpul Andei Adam

După ce a atacat-o pe Lili Sandu, spunând că minte cu privire la afirmațiile sale despre dorul de a fi din nou însărcinată când abia și-a adus pe lume copilul, Bianca Drăgușanu a trecut la Anda Adam, femeie cu care tatăl copilului ei, Victor Slav, s-a iubit înainte de a se căsători cu ea. Vedeta a răspuns provocării de a o caracteriza pe solistă în trei cuvinte.

„Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV.

Anda Adam

 

Noutățile nu s-au încheiat aici, ci au trecut la Slav. Întrebată în cadrul aceleiași emisiuni cum l-ar caracteriza pe fostul soț, diva a răspuns ”nepriceput”. Dar temperatura din încăpere abia acum a crescut, căci vedeta a fost nevoită să spună la care dintre foștii săi parteneri s-ar întoarce, chiar și pentru o seară. Opțiunile au fost Victor Slav, Cătălin Botezatu sau Adrian Cristea. Chiar dacă a ezitat la început, argumentând că acum are o altă relație și nu dorește să aducă o nouă problemă în ea, fosta prezentatoare Kanal D a răspuns Victor Slav, cu mențiunea că nu avea de ales.

„La Victor Slav m-aș întoarce. Însă, să se înțeleagă că nu aveam de ales”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Primele declarații ale cuplului Drăgușanu – Bodi după marea împăcare. Blondina i-a dat șah mat partenerului chiar cu armele sale

„Ce am făcut în Turcia, cu milionarul, a m făcut doar pentru el (n.r. Bodi), să simtă. A fost o copilărie din partea mea”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Nu i-am pus nicio condiție când ne-am împăcat, după cum s-a scris. Nu am negociat nimic. A fost inițiativa ei să șteargă sau să nu aibă bărbați în lista de prieteni de pe Instagram”, explică Bodi.

„În toate certurile noastre, el s-a pronunțat primul. Și ca să fac ce a făcut el până acum, m-am grăbit eu. Nu am să mă mai grăbesc”, a spus Bianca.