Bianca Drăgușanu rupe tăcerea! De ce a sărit în brațele milionarului turc, de fapt, după despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea! De ce a sărit în brațele milionarului turc, de fapt, după despărțirea de Alex Bodi
De ce Bianca Drăgușanu a dat fuga la milionarul turc după despărțirea de Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima dată despre escapada imediată după finele relației cu Bodi. De ce blondina a sărit imediat în brațele milionarului turc? Ce s-a întâmplat în acea perioadă cu fosta prezentatoare de televiziune?

Bianca Drăgușanu, despre idila cu milionarul turc

Oamenii care o știu pe Bianca Drăgușanu deja nu se mai așteaptă la nimic. Aceasta a spus încă o dată că se desparte definitiv de Alex Bodi, dar soartea i-a readus din nou împreună. Șirul despărțirilor și împăcărilor este deja dat uitării, pentru că telenovela se așteaptă ca din clipă în clipă să continue cu intriga – o nouă despărțire sau un nou scandal între actualii amorezi. Acum, Bianca Drăgușanu a dat cu subsemnatul când a venit vorba despre un scenariu aparte – escapada alături de milionarul turc.

Diva a sărit de urgență în brațele afaceristului la foarte scurtă vreme de la declarațiile care arătau că e pentru ultima oară când cei doi foști soți vor mai avea de aface. Chiar fosta asistentă de televiziune a mărturisit că a fost o imaturitate din partea ei gestul său și că din capul locului consideră totul ca fiind o greșeală. Milionarul turc a fost implicat în povestea cu scântei a celebrului cuplu doar pe post de un plus de intrigă, pentru ca blondina să-l facă gelos pe actualul iubit.

De ce a plâns pe umărul lui imediat după despărțirea de Bodi?

”Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea. Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”
Bianca Drăgușanu (Sursa: Antena Stars)

Milionarul turc, folosit de Bianca pentru a-l face pe Bodi gelos
Milionarul turc, folosit de Bianca pentru a-l face pe Bodi gelos

Fosta asistentă TV, la film cu Cengiz Şıklaroğlu

Blondina a recunoscut că avea cunoștințe comune cu fostul iubit al Otiliei Bilionera și al Ioanei Filimon, iar tocmai din această cauză s-a regăsit la Istanbul. Cei doi au vizionat împreună filmul care a făcut furori vara aceasta – 365 days. La scurt timp, blondina s-a fotografiat într-una din mașinile de lux ale lui Cengiz Şıklaroğlu. Cu toate astea, relația cu Bodi a revenit la scurt timp în peisaj și astfel Bianca s-a afișat încă o dată lângă afaceristul ei cel de toate zilele – Bodi.

Fosta soție a lui Victor Slav. la film cu milionarul turc
Fosta soție a lui Victor Slav. la film cu milionarul turc