27 dec. 2020 | 08:51

Alex Bodi a făcut marele anunț. Bianca Drăgușanu va înnebuni de furie, sigur nu se aștepta la asta

Știri generale
Alex Bodi a făcut marele anunț. Bianca Drăgușanu va înnebuni de furie, sigur nu se aștepta la asta
Daria Radionova, cea mai fericită femeie de Crăciun

Ieri vă relatam despre declarațiile de dragoste dintre Alex Bodi și Daria Radionova. Astăzi aflăm că vor să se căsătorească, sau cel puțin așa a dat de înțeles frumoasa Daria Radionova. Totul ar fi plecat de la o provocare aruncată fanilor în spațiul online de către cei doi.

Daria Radionova, cea mai fericită femeie de Crăciun

Dacă până mai ieri se mulțumeau cu declarații de dragoste siropoase pe rețelele de socializare, acm se pare că lucrurile se schimbă între afaceristul Alex Bodi și frumoasa Daria Radionova. Într-o serie de întrebări și răspunsuri pe Instagram, au fost multe întrebări legate de relația lor.

Provocarea a fost generată chiar de Alex Bodi și Daria Radionova. Fanii au răspuns imediat acestei provocări cu o ploaie de întrebări. Unii fani au fost puțin răutăcioși, întrebându-l pe afacerist de ce nu a mai așteptat până să înceapă o nouă relație. Alex Bodi a răspuns “Nu am avut nevoie pentru că am știut ce îmi doresc! ”.

Și a urmat marea întrebare, venită tot din partea unui fan al milionarului. Cu mult curaj internautul a întrebat ”Vrem să te vedem însurându-te cu Daria. Pe când nunta?”. Poate unii s-ar fi așteptat la un răspuns mai ponderat, dar Alex Bodi a replicat: “Cine știe… poate curând dacă Dumnezeu vrea asta!!”.

La un astfel de răspuns tragi concluzia că Daria este deja exaltată, sare în sus de fericire. Cu alte cuvinte s-ar putea, în curând, să bată clopotele de nuntă. ce cadou mai frumos și-ar fi putut dori Daria Radionova de Crăciun?

Alex Bodi îi i-a apărarea iubitei sale

După scandalul și despărțirea de Bianca Drăgușanu, au existat zvonuri că acesta ar fi înșelat-o pe Bianca cu tânăra Daria Radionova, dar afaceristul i-a sărit în apărare rusoaicei, declarând:

“Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, declara la Antena Stars, Alex Bodi.

Zvonurile au fost alimentate, poate, și de fosta soție, Bianca Drăgușanu, dar, dacă e să ne luăm după cele spuse de milionar, relația cu Daria ar fi început după divorț. Numai că a cam început cu stângul această relație, pentru că, imediat după declarația de mai sus, Alex Bodi era arestat de procurorii DIICOT.

Acum se află, până pe 16 ianuarie, în arest la domiciliu, rămânând ca după această dată să înceapă procesul în care este ca acuzat. Să vedem ce cadou îi va aduce anul nou milionarului și frumoasei sale iubite, Daria Radionova.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro