Bianca Drăgușanu recunoaște că a fost înșelată. ”A avut și are mai multe aventuri!”

Bianca Drăgușanu recunoaște că a fost înșelată. ”A avut și are mai multe aventuri!”
Bianca Drăgușanu recunoaște că a fost înșelată

Binca Drăgușanu a fost înșelată! Vedeta a făcut chiar ea mărturisiri incendiare despre bărbatul care în loc să-i spună că nu o mai dorește…i-a călcat strâmb. Ce a spus blondina despre momentele în care s-a simțit trădată?

Bianca Drăgușanu a fost înșelată

Bianca a divorțat pentru a doua oară ieri, 10 martie. În sfârșitul scenariul mult așteptat de fanii cuplului care s-au săturat să-i vadă ba despărțiți…ba împreună s-a adeverit. Cele două vedete s-au despărțit oficial, la șase luni de când au spus marele DA în fața ofițerului stării civile. După ce a pus punct relației extrem de tumultoase pe care a avut-o cu Bodi, a început să dea din casă. Episoadele violente de care a avut parte blondina nu au fost singurele motive care au făcut-o în cele din urmă să se răcească față de bărbatul de care a fost îndrăgostită.

Din păcate, dezvăluirile Biancăi arată că lui Bodi nu i-a fost de ajuns doar ea, așa că i-a mai trebuit și compania altor doamne. ”A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a fost înșelată de Bodi
Bianca Drăgușanu a fost înșelată de Bodi

Bodi, cu inima la o tânără rusoaică

Recent, sursa citată a pus a dispoziție informații conform cărora afaceristul ar fi înlocuit-o pe blondină cu o rusoaică. Numele acesteia este Daria Radionova, o tânără sexy care trăiește la Londra. Lucrurile bune de care se pot bucura amândoi acum sunt tocmai legate de lucrurile pe care și le doreau, dar pe care nu au reușit să le bifeze. În acest context, afacerile lipsă împreună și niciun copil rezultat în timpul mariajului reprezintă mai puțină bătaie de cap pentru vedetele care au ales să meargă pe drumuri separate. Bodi și Bianca ar fi încercat să repare totul, cu ajutorul terapiei de cuplu, dar astrele au dictat ca povestea să aibă alt final.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI