Cum va arăta ”partajul” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. ”O să discut eu cu ea despre asta!”

Cum va arăta ”partajul” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. ”O să discut eu cu ea despre asta!”
Bianca Drăgușanu, noi informații despre femeia care i l-a furat pe Alex Bodi: “Purcică”

Divorț cu repetiție. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit marți la notar pentru a-și spune oficial ”adio”. Ulterior, afaceristul a dat un interviu pentru Kanal D, unde a vorbit, succint, despre destrămarea relației dintre el și blondină. Printre altele, bărbatul a povestit și cum va arăta ”partajul”.

Cum va arăta ”partajul” dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus ”adio” marți, iar evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Blondina a ajuns prima la notar, însoțită de doi bodyguarzi, la scurt timp făcându-și apariția și Bodi, surprins de faptul că partenera sa avea spatele acoperit. Cuplul a intrat în cabinetul notarial, însă situația a degenerat.

Diva i-a aruncat telefonul pe geam fostului soț, device-ul ajungând pe copertina unei terase aflate la parterul blocului în care se afla biroul notarial. În schimb, mobilul vedetei a fost făcut bucăți de către partener, după ce aceasta i-a arătat câteva imagini care l-au înfuriat.

Potrivit Impact.ro, ce a stat la baza dezlănțuirii lui au fost acuzațiile de infidelitate. Fosta prezentatoare TV a încercat să îi dovedească soțului că are dreptate, așa că, înainte de a semna actele, și-a scos mobilul și i-a arătat un filmuleț în care el dansa tandru cu o domnișoară.  Câteva ore mai târziu, a acceptat invitația celor de la ”Teo Show”, pentru a lămuri câteva aspecte privitoare la separarea lor bruscă.

Ce au de împărțit?

  • „Lucrurile astea nu vreau să le zic. Nu datoare, nu neapărat, dar chestiile astea o să le discut eu cu ea. Nu vreau să intru în detalii de genul. Nu sunt multe lucruri de corectat între noi. Avem o înțelegere. Nu e frumos să discut lucrurile astea public. Sunt principiile mele”, a răspuns Bodi după ce a fost întrebat dacă are să îi dea Biancăi vreo sumă de bani înapoi.
  • „Doamne ferește! Pentru ce? Câștigăm vreun ban? Puteți să o întrebați și pe ea dacă câștigă vreun ban, dar eu nu cred. Nici nu mă interesează să câștig”, a declarat bărbatul, fiind întrebat dacă există o regie în acest divorț.
  • „Dacă mă întrebi la rece, șanse există pentru orice în viața asta. Eu sunt genul de om care nu zice niciodată ”nu”. Nu pot să mă exprim. Nu aș putea zice nici ”nu”, nici ”da”. E o decizie comună”, este răspunsul lui Bodi, întrebat fiind dacă mai există șanse de împăcare.