Cu cine ar fi înlocuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Cum arată rivala vedetei

Cu cine ar fi înlocuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Cum arată rivala vedetei
Cu cine ar fi înlocuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Cum arată rivala vedetei

Bianca și Alex Bodi au divorțat marți, pe data de 10 martie, la numai șase luni de când și-au unit destinele. La numai câteva ore de la ruptura legală, Alex Bodi a fost și ”cuplat” de presă cu o misterioasă domnișoară. Care este adevărul despre relația pe care o are acesta cu rusoiaca?

Cu cine ar fi înlocuit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

La scurt timp după ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus ”adio” definitiv, a apărut în presă informația potrivit căreia motivul pentru care cei doi au divorțat ar fi o rusoaică pe care Alex Bodi ar fi pus ochii.

Tânăra se numește Daria Radinova și arată extraordinar. Care este însă relația dintre cei doi, Alex Bodi a spus adevărul într-un final. Potrivit spynews.ro, acesta a povestit că o cunoaște, într-adevăr pe rusoică. Se pare că aceasta provine dintr-o familie bună și a cunoscut-o din pură întâmplare, pe când lua masa cu un broker cunoscut. Potrivit aceleiași surse, Alex Bodi nu ar avea nicio relație cu ea, însă e conștient de faptul că Bianca Drăgușanu era geloasă pe această tânără. În plus, Alex Bodi spune că zvonurile conform cărora ei ar avea o relație sunt, așadar, false.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: un divorț cu scandal

Pe data de 10 martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat iama la un cabinet notarial, unde au pus capăt mariajului lor. Cei doi au avut o relație tumultoasă, cu multe împăcări și despărțiri, precum și planuri de viitor. Lucrurile între ei nu au evoluat deloc în direcția dorită în urmă cu șase luni, așa că au decis să se despartă la notar. Reamintim că atunci când au semnat actele de divorț a ieșit cu scandal, se pare. Alex Bodi i-a spart telefonul Biancăi, iar ea i l-a aruncat pe al lui pe geam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI