Bianca Drăgușanu, veste bombă în miez de noapte. Ce a făcut acum vedeta TV, după scandalul cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu, veste bombă în miez de noapte. Ce a făcut acum vedeta TV, după scandalul cu Alex Bodi
Bianca Dragusanu a fost snopita in bataie de Alex Bodi

S-a aflat ce a făcut Bianca Drăgușanu după scandalul cu Alex Bodi. Cei doi au părăsit România, duminică dimineața, spre o destinație necunoscută. Fosta prezentatoare și-a anunțat prietenii de pe Instagram cu o fotografie de pe aeroportul Henri Coandă.

Incredibil. Bianca Drăgușanu a plecat cu Alex Bodi în vacanță. A trecut peste bătaia de 5 ore pe care a primit-o de la afecerist

Alex Bodi a plecat cu Bianca Drăgușanu peste mări și țări, porobabil pentru a o face să uite bătaia pe care i-ar fi administrat-o zilele trecute și care a creat un imens scandal.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în străinătate pentru a se liniști și a-și reevalua relația, ajunsă într-o imensă stare de tensiune. Astfel, Bianca Drăgușanu a posta, pe aceeași rețea de socializare, o fotografie prin care vrea să arate că totul s-a rezolvat între ea și Alex Bodi. Adică, s-a împăcat cu soțul care a snopit-o în bătaie în urmă cu trei zile, timp de mai multe ore.

Fotografia care arata ca Bianca Dragusanu s-a impacat cu Alex Bodi
Fotografia care arata ca Bianca Dragusanu s-a impacat cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a fost la un pas să rupă relația cu Alex Bodi

În urma bătăii, Bianca Drăgușanu ar fi fost la un pas să rupă relația, anunțând, mascat, decizia.Cei mai mulți prieteni virtuali au îndrumat-o să renunțe la Alex Bodi, dar, se pare, Bianca Drăgușanu îi mai acordă o șansă afaceristului din Mediaș.

Nu este vorba despre perfect. Este vorba de efort. Și când îl depui în diecare zi, acolo se face transformarea. Așa se produce schimbarea”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu.

Fanii au sfătuit-o pe Bianca Drăgușanu să-l părăsească pe Alex Bodi

Este drept, în fotografia postată menită să anunțe împăcarea niciunia dintre ei nu i se mai citește fericiurea pe față, dar cine știe, reîmpăcarea este abia la început.

Fanii Biancăi Drăgușanu au comentat ultimele evenimente din viața vedetei. “Dar parcă e ceva cam forțat, vorbește lumea că iar ai bătut-o???? Dacă ai făcut asta, nu ești bărbat, ești gunoi!”, “Sunteți atât de frumoși împreună, nici nu ați crede! Trăiesc undeva aproape de sensul relației voastre, da nu la același nivel. Doar ca iubirea nu are nivel! Înțeleg certurile voastre, dacă nu v-ați iubi, nu ați fi așa, unul cu celălalt. Mă regăsesc în voi. Sunteți frumoși și meritați să fiți fericiți.

Ați fani se bucură că cei doi s-au împăcat

Lăsați tot răul lumii de-o parte și fiți voi, cu bune și rele! Nu știu ce se întâmplă între voi, dar, undeva, bănuiesc și vă înțeleg separat complet! Nici nu aș întreba pentru că nu trebuie să știm noi tot! Nu?

Sănătate multă vă doresc, iubire și fericire! Gura lumii nu o astupi niciodată, așadar fiți cei mai fericiți! Dacă nu voi, copii voștri merită toată fericirea din lume alături de voi! Doi oameni maturi, frumoși și inteligenți! Să nu uitați asta!”, “Dar de ce aveți fețele astea triste? Zâmbiți, că viața este frumoasă și scurtă”, sunt câteva dintre mesajele prietenilor virtuali ai Biancăi Drăgușanu.