Bianca Drăgușanu pleacă din țară. Decizia de ultim moment, ce a stabilit vedeta

Bianca Drăgușanu pleacă din țară. Decizia de ultim moment, ce a stabilit vedeta
Ce decizie a luat Bianca Dragusanu

Cu toate că se află în plin scandal cu Alex Bodi, fostul ei soț, Bianca Drăgușanu nu uită să-și facă și pe plac. Deoarece se apropie ziua sa de naștere, vedeta vrea să-și facă o aroganță, și anume, să plece în America.

Bianca Drăgușanu pleacă din țară

Ca să mai uite de problemele pe care le are cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu își dorește ca pentru o perioadă să plece din țară. Vrea să își încarce bateriile și să vină cu forțe proaspete. Vrea ca de ziua ei totul să fie special, așa că s-a decis să plece tocmai în America, pentru două săptămâni.

”Anul ăsta de ziua mea cred că o să plec în America și cred că o să stau acolo vreo două săptămâni că am de gând să plec prin Miami. Am făcut niște rochii frumoase pe care vreau să le pozez în peisaje de neuitat. Dacă n-as fi eu ce s-ar mai scrie, ce s-a mai inventa.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show de la Antena Stars.

De altfel, Bianca Drăgușanu este mereu în atenția presei și nu doar prin scandalul cu fostul soț, dar și prin relația de iubire pe care o are cu Gabi Bădălău. După ce s-au iubit prin Dubai și Maldive, se pare că cei doi s-au reîmpăcat. Mai mult decât atât, recent, ea a postat pe Instagram o inimioară și a trecut în centru ei inițiala numelui lui Gabi Bădălău. În plus, de Dragobete, ziua iubirii la români, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă cu un buchet mare de flori, iar admiratorul ar putea fi nimeni altul decât actualul soț al artistei Claudia Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu, în scandal cu Claudia Pătrășcanu

Cât despre Claudia Pătrășcanu, focoasa blondină a făcut acuzații dure și la adresa ei, acuzând-o de minciună și disimulare.

„Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva.

Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea.

Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el ( n.r Gabi Bădălou), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă (n.r referitor la comunicarea artistei cu Alex Bodi)„, a spus Bianca Drăgușanu despre Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI