Bianca Drăgușanu, petrecere până în zori în Dubai. A încins mințile arabilor

Bianca Drăgușanu, petrecere până în zori în Dubai. A încins mințile arabilor
Cum a apărut Bianca Drăgușanu în Dubai

Bianca Drăgușanu a reușit să atragă atenția tuturor în Dubai. Frumoasa blondină a investit enorm în imaginea sa și s-a asigurat că are un trup perfect, dar și un chip care nu poate să treacă neobservat. Iată că aceasta a petrecut până în zori în locația exclusivistă pe care o preferă.

Ce a făcut Bianca Drăgușanu în Dubai. Mulți au fost surprinși să o vadă

Bianca Drăgușanu adoră să își petreacă timpul în Dubai, bucurându-se de tot ce are de oferit locația de lux. Vedeta participă la tot felul de petreceri și atrage atenția prin ținutele pe care propune. Blondina și-a pus trupul în evidență și a atras atenția prin mișcările provocatoare oferite pe ritmul muzicii.

Blondina reușește să se afle mereu în centrul atenției și își ține fanii de pe rețelele de socializare la curent cu tot ce face. Aceasta a postat mai multe filmulețe din Dubai, în timp ce dansa alături de câțiva prieteni. Vedeta a incins atmosfera în momentul în care a ajuns într-o locație de lux.

Bianca Drăgușanu s-a asigurat că trupul ei este pus în evidență, o rochie neagră îmbrăcându-i formele voluptoase. Aceasta a incins mințile tuturor în timp ce s-a bucurat de timp petrecut alături de apropiați. Vedeta s-a distrat pe cinste la petrecerea din Dubai, semn că adoră vacanțele din respectivul loc.

Care este secretul Biancăi Drăgușanu

Blondina este cunoscută pentru ținutele senzuale, iar în Dubai a purtat piese vestimentare care îi puneau în evidență abdomenul tonifiat, fără a uita de un decolteu amplu. Multe domnișoare își doresc să arăte ca aceasta, așa că Bianca Drăgușanu și-a dezvăluit toate secretele.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.

Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu.

La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot.”, spunea Bianca Drăgușanu în podcastul lui Damian Drăghici.

Bianca Drăgușanu a petrecut Crăciunul în familie, alături de rude și de micuța ei, Sofia. Totuși, situația a fost alta de Revelion. Aceasta a dat o fugă la Dubai pentru a se distra pe cinste în noaptea dintre ani. Se pare că vacanțele din locația exclusivistă pe care o preferă mulți români îi prind bine vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI