Bianca Drăgușanu nu se lasă cu una cu două! Mesaj public: “Să vă ferească Dumnezeu”

Bianca Drăgușanu nu se lasă cu una cu două! Mesaj public: “Să vă ferească Dumnezeu”
Bianca Drăgușanu nu se lasă cu una cu două! Mesaj public

Spectacol cu repetiție. Deși și Bianca a mai văzut filmul acesta: împăcare, ceartă, despărțire, reconciliere, televizor, a ținut să spună două vorbe despre subiect. Chiar dacă s-a reverberat în întreaga sa structură și a trecut peste durerea provocată de separarea de Bodi, cu ajutorul unor vizite la medicul estetician, blondina nu a putut păstra doar pentru ea un gând cu direcție către fostul iubit, după ce acesta și-a confirmat noua relație.

Bianca Drăgușanu, mesaj tăios pe rețelele de socializare

Deși mai ieri erau doar parteneri de afaceri, astăzi, dragostea le-a bătut la ușă și au hotărât să îi deschidă, plusând cu dedicații amoroase.

  • „Noi doi, noi doi, suntem ca Soarele și Luna, noi doi, noi doi, alunecăm pe cer întotdeauna” sunt versurile care se aud din mașina Dariei Radionova.
  • „Noi doi suntem ca praful de stele…știi bine că doar tu ești fata din visele mele”, răsună din mașina lui Bodi.

Dacă la început fanii credeau că este vorba doar despre o altă despărțire, speranțele lor au fost ruinate după ce afaceristul și noua parteneră Daria și-au asumat relația în fața urmărilor lor de pe rețelele de socializare. Blondina pare că nu suferă deloc după separare, afișându-se cu zâmbetul pe buze pe Internet. Cu toate acestea, continuă să arunce săgeți, care par să aibă o direcție clară: Bodi.

„Să vă ferească Dumnezeu să cădeți de la înălțimea la care vă credeți! (…) Prea binecuvântată să fii stresată” , a scris Bianca Drăgușanu la un InstaStory.

Blondina, nouă intervenție

Bianca Drăgușanu și-a anunțat fanii, pe Instagram, în urmă cu puțin timp, că urmează să își facă un implant la nivelul sprâncenelor.

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever și sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a transmis Bianca Drăgușanu.