Câte operații estetice are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Au costat cât un apartament cu două camere

Câte operații estetice are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Au costat cât un apartament cu două camere
Câte operații estetice are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Au costat cât un apartament cu două camere

Și-a dorit dintotdeauna să arate bine, iar visul i s-a îndeplinit. Sportul, dar și operațiile estetice au ajutat-o pe Bianca Drăgușanu să arate ca o păpușă Barbie. Și-a operat posteriorul, sânii, fața, și-a fațetat dantura și și-a subțiat gleznele, intervenții care au costat-o mulți bani.

Câte operații estetice are, de fapt, Bianca Drăgușanu. Au costat cât un apartament cu două camere

Pe data de 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit 38 de ani. Este mămica unei fetițe superbe, iar de aproape patru ani arată foarte bine. Este meritul sportului, dar mai ales al chirurgiei estetice. Cea pe care cu toții am văzut-o în urmă cu 20 de ani la emisiunea ”Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu, este de nerecunoscut față de Bianca de astăzi. Așadar, dintr-o femeie comună, cu multe kilograme în plus, alunițe și dantură inestetică, s-a transformat brusc într-o divă, cu dimensiuni corporale perfecte, 90-60-90 cm.

Bianca Drăgușanu nu ascunde că are operații estetice, comparativ cu alte vedete. De altfel, blondina a făcut furori pe Instagram cu o poză de la piscină, în costum de baie, în care se remarcă posteriorul de braziliancă, bombat. Recunoaște că și-a făcut mărirea cu implant fesier, cel mai probabail la medicul la care a apelat în ultimii ani, și anume esteticianul Călin Doboș. De menționat este că o astfel de intervenție chirurgicală costă în jur de 5000 de euro, dar rezultatele sunt spectaculoase.

Alex Bodi se bucură de ”îmbunătățirile” Biancăi Drăgușanu

Diva a investit în schimbările sale fizice în ultimii de 15 ani, în jur de 50.000 de euro, atât cât valorează un apartament vechi cu două camere în Militari.

Prima dată și-a operat sânii în urmă cu 18 ani, la o clinică din Timișoara, iar această schimbare majoră i-a asiguart celebritatea, dar și o apariție incendiară în revista Playboy. Pe atunci apărea la brațul lui Cătălin Botezatu și a defilat în calitate de manechin. A continuat de-a lungul timpului cu alte intervenții precum micșorarea nasului care costă 3.000 de euro sau subțierea gleznelor, o intervenție extrem de costisitoare în valoare de 5.000 de euro, realizată la o clinică din Cluj.

Iar pentru un zâmbet ca la Hollywood, Bianca Drăgușanu a apelat la stomatologii din Timișoara care i-au pus fațete de 15.000 de euro. Tot Călin Doboș și-a făcut un lifting facial care a ajutat-o să scape de semnele vârstei de pe chip și să îi aaccentueze linia mandibulei. Tot medicul i-a făcut și buzele mai voluminoase cu ajutorul acidului hialuronic și i-a injectat botox în riduri. A apelat la el și în luna februarie când și-a reoperat bustul. Astfel că după 18 ani de la prima operație, specialsitul în frumusețe i-a recomandat schimbarea silicoanelor cu unele proteze mai performante, de vreo 5.000 de euro.

De toate aceste îmbunătățiri fizice se bucură afaceristul Alex Bodi. Reamintim că Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu Victor Slav, de care a divorțat în 2014, cu care are o fetiță, pe Sofia, în vârstă de 4 ani.