Bianca Drăgușanu l-ar fi bătut pe Gabi Bădălău până când l-a bagat în boscheți: „Șhhhh!” Florin Salam ar fi fost de față și el

Bianca Drăgușanu l-ar fi bătut pe Gabi Bădălău până când l-a bagat în boscheți: „Șhhhh!” Florin Salam ar fi fost de față și el
Bianca Drăgușanu l-ar fi bătut pe Gabi Bădălău

Scandal uriaș în showbiz-ul românesc! Bianca Drăgușanu ar fi intrat în apartamentul bărbatului unde se ținea o petrecere. Celebra fostă prezentatoare de televiziune l-ar fi bătut pe partenerul său după ce a văzut dezmățul din locuința lui. ,,Eram goi, luam baloare, dansam pe manele și deodată a spart ușa.” Ce s-a mai întâmplat la evenimentul unde blondina ar fi reacționat violent?

Scandal showbiz: Bianca Drăgușanu l-ar fi bătut pe Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu ar fi intrat în cursul serii de joi peste un party secret de adulți. Conform spynews.ro, în apartament se aflau 4 domnișoare și 5 domni. Evenimentul era organizat de nimeni altul decât iubitul ei pentru Florin Salam, cel care ar urma să se însoare cu Roxana Dobre.

Blondina nu și-a putut ține în frâu trăirile și l-ar fi luat la bătaie pe Bădălău, dar și pe cele șase fete care se aflau acolo. Participanții au rupt-o la fugă, iar cheful s-a încheiat de urgență. Toți cei prezenți erau îmbrăcați doar în lenjerie intimă.

Totul s-a petrecut într-un apartament închiriat din zona Pipera, locul special al afaceristului pentru astfel de activități. Blondina ar fi spart ușa și a început să împartă pumni și palme tuturor celor de acolo.

Florin Salam se afla printre invitați, conform click.ro, și a părăsit incinta gol, speriat de intervenția de forță a Biancăi. Nici Bădălău nu s-a aflat printre norocoșii care au apucat măcar să-și acopere trupul.

Solistul ar fi sărit rapid un gard, iar iubitul Biancăi s-a ascuns într-o tufă de lângă clădire pentru a nu da ochii cu persoana iubită.

,,Am fugit toți pe scări. Demență!”

”Ce am pățit la petrecere cu Bianca Drăgușanu nu am pățit în viața mea cu nicio nebună, oricât de nervoasă ar fi fost! Eu am crezut că Gabi poate să o țină în frâu. Cum naiba s-o fi prins să vină acolo, habar n-am.

Când eram și noi bine de tot, a dat ușa de pereți și a început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii. N-a ținut cont de cine mai era cu noi, a dat și în ei. Și noi – fetele – și ei – băieții – eram goi, dar chiar nu făceam nimic.

Luam baloane și dansăm. Am fugit toți pe scări în chiloți. Fiecare cum a apucat! Demență. Și după l-a alergat pe al ei până a înnebunit ăla de s-a ascuns într-un boschet, cică! O seară de neuitat, ce să mai zic!”, a povestit o martoră oculară, pentru cancan.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe