Bianca Drăgușanu, cadou scump de la Gabi Bădălău de ziua ei. Blonda a „spart banca” la împlinirea a 40 de ani EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, cadou scump de la Gabi Bădălău de ziua ei. Blonda a „spart banca” la împlinirea a 40 de ani EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani

Bianca Drăgușanu a schimbat prefixul! La împlinirea vârstei de 40 de ani a avut parte de-o petrecere de cinci stele. Cel implicat în organizare a fost Gabi Bădălău, iubitul său. Prezentă la aniversarea fiicei sale, care a avut loc în localul unui hotel celebru, mama vedetei a stat mult în preajma viitorului său ginere, pesemne că cei doi se înțeleg de minune.

Bianca Drăgușanu a împlinit vârsta de 40 de ani

La mai bine de un an de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să se înțeleagă mai bine ca oricând după ultima ceartă avută. Fosta asistentă tv a schimbat prefixul pe data de 6 martie, iar actualul său partener i-a organizat o petrecere de cinci stele. Evident, cu acordul ei, la localul unui hotel cunoscut din buricul capitalei.

Invitații, printre care și Vica Blochina, au stat până dimineața și s-au distrat pe ritmurile melodiilor lui Tzancă Uraganu și ale lui Florin Salam, ambii aduși să întrețină atmosfera de Gabi Bădălău. Mai mult, primul artist menționat a stat, potrivit unor apropiați, la baza începutului relației dintre Bianca și Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, aniversare cu 80 de invitați

Mai precis, invitat să cânte în urmă cu mai bine de un an la o petrecere la care era și blondina, acesta l-a anunțat pe Bădălău că Bianca se afla în respectiva locație. Cei doi s-au cunoscut apoi în acea seară, iar relația lor s-a consolidat și durează de mai bine de un an.

În ceea ce-l privește pe Florin Salam, acesta este, se pare, prieten bun cu Gabi Bădălău, nelipsit de la evenimentele sale importante. Cu doar câteva săptămâni înaine, manelistul cântase și la ziua fiului acestuia.

Brățară cu diamante, cadou de la iubit

La rându-i, Bianca Drăgușanu l-a invitat pe Mihail Gheorghe, fostul său coleg de la „Te vreau lângă mine”, să-i cânte contra-cost la petrecerea sa aniversară.

„Au fost 80 de invitați, mai ceva ca la un botez. S-a stat până la 5 dimineața, iar Bianca a avut portbagajul încărcat cu flori și cadouri scumpe. Fiecare și-a comandat ce a dorit, iar nota de plată s-a ridicat undeva la 10.000 de euro”, ne-a povestit o prietenă apropiată cu sărbătorita.

De la acest eveniment nu au lipsit nici fiica vedetei, Sofia, dar nici mama acesteia, care a petrecut mult timp în preajma viitorului său ginere, Gabi Bădălău, extrem de atent atât cu ea, cât și cu iubita sa. În ceea ce o privește pe Bianca, aceasta a purtat o rochie albă creată la propriul său atelier, chiar în ajunul petrecerii.

Aceasta a primit de la iubitul său o superbă brățară cu diamante, iar de la invitați alte bijuterii scumpe și parfumuri.

A băut doar apă plată

Bianca are mare grijă la silueta sa, motiv pentru care nici la ziua sa nu a făcut vreun exces. Asta în ciuda faptului că la petreerea sa s-au consumat cele mai scumpe și mai rafinate băuturi. Vedeta a băut doar apă plată și a evitat, ca de obicei, alcoolul care întreține celulita.