07 mart. 2022 | 18:46

Bianca Drăgușanu, cadou scump de la Gabi Bădălău de ziua ei. Blonda a „spart banca” la împlinirea a 40 de ani EXCLUSIV

Monden
Bianca Drăgușanu, cadou scump de la Gabi Bădălău de ziua ei. Blonda a „spart banca” la împlinirea a 40 de ani EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani

Bianca Drăgușanu a schimbat prefixul! La împlinirea vârstei de 40 de ani a avut parte de-o petrecere de cinci stele. Cel implicat în organizare a fost Gabi Bădălău, iubitul său. Prezentă la aniversarea fiicei sale, care a avut loc în localul unui hotel celebru, mama vedetei a stat mult în preajma viitorului său ginere, pesemne că cei doi se înțeleg de minune.

Bianca Drăgușanu a împlinit vârsta de 40 de ani

La mai bine de un an de relație, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să se înțeleagă mai bine ca oricând după ultima ceartă avută. Fosta asistentă tv a schimbat prefixul pe data de 6 martie, iar actualul său partener i-a organizat o petrecere de cinci stele. Evident, cu acordul ei, la localul unui hotel cunoscut din buricul capitalei.

Invitații, printre care și Vica Blochina, au stat până dimineața și s-au distrat pe ritmurile melodiilor lui Tzancă Uraganu și ale lui Florin Salam, ambii aduși să întrețină atmosfera de Gabi Bădălău. Mai mult, primul artist menționat a stat, potrivit unor apropiați, la baza începutului relației dintre Bianca și Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, aniversare cu 80 de invitați

Mai precis, invitat să cânte în urmă cu mai bine de un an la o petrecere la care era și blondina, acesta l-a anunțat pe Bădălău că Bianca se afla în respectiva locație. Cei doi s-au cunoscut apoi în acea seară, iar relația lor s-a consolidat și durează de mai bine de un an.

În ceea ce-l privește pe Florin Salam, acesta este, se pare, prieten bun cu Gabi Bădălău, nelipsit de la evenimentele sale importante. Cu doar câteva săptămâni înaine, manelistul cântase și la ziua fiului acestuia.

Brățară cu diamante, cadou de la iubit

La rându-i, Bianca Drăgușanu l-a invitat pe Mihail Gheorghe, fostul său coleg de la „Te vreau lângă mine”, să-i cânte contra-cost la petrecerea sa aniversară.

„Au fost 80 de invitați, mai ceva ca la un botez. S-a stat până la 5 dimineața, iar Bianca a avut portbagajul încărcat cu flori și cadouri scumpe. Fiecare și-a comandat ce a dorit, iar nota de plată s-a ridicat undeva la 10.000 de euro”, ne-a povestit o prietenă apropiată cu sărbătorita.

De la acest eveniment nu au lipsit nici fiica vedetei, Sofia, dar nici mama acesteia, care a petrecut mult timp în preajma viitorului său ginere, Gabi Bădălău, extrem de atent atât cu ea, cât și cu iubita sa. În ceea ce o privește pe Bianca, aceasta a purtat o rochie albă creată la propriul său atelier, chiar în ajunul petrecerii.

Aceasta a primit de la iubitul său o superbă brățară cu diamante, iar de la invitați alte bijuterii scumpe și parfumuri.

A băut doar apă plată

Bianca are mare grijă la silueta sa, motiv pentru care nici la ziua sa nu a făcut vreun exces. Asta în ciuda faptului că la petreerea sa s-au consumat cele mai scumpe și mai rafinate băuturi. Vedeta a băut doar apă plată și a evitat, ca de obicei, alcoolul care întreține celulita.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Meghan și Harry, umiliți în SUA: Niște escroci
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro