Bianca Drăgușanu l-a pierdut de tot pe Alex Bodi. Cu cine se însoară afaceristul

Bianca Drăgușanu l-a pierdut de tot pe Alex Bodi. Cu cine se însoară afaceristul
Alex Bodi, din nou în fața altarului după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu mai are la cine se întoarce nici dacă se răzgândește din nou. Cunoscutul afacerist nu mai pierde timpul și își linge rănile alături de viitoare soție.

Alex Bodi se însoară! Cu cine își reface viața afaceristul?

Bodi revine la dragostea dintre pauzele cu Bianca! Cunoscutul afacerist se întoarce la mai tânăra iubire imediat după despărțirea de blondină. Fanii cuplului se întrebau de ce de data aceasta liniștea a domnit peste separarea lor, lucru ce nu s-a întâmplat în celelalte episoade. Ei bine…se pare că toate cărțile erau deja făcute.

Acum, fosta asistentă păcătoasă nici că ar mai avea la cine să se întoarcă, pentru că Bodi se pregătește să devină din nou mire. Omul de afaceri a decis astfel că cea care îi va aduce liniște în viață este rusoaica focoasă, arată impact.ro. Oficial, motivul despărțirii indicat de Bianca este comunicarea.

Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova
Alex Bodi se însoară cu Daria Radionova

Motivul despărțirii este, de fapt, altul

“Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi“, a declarat fosta prezentatoare de televiziune. Adevărul, însă, ar fi clar altul.

Acela că afaceristul nu poate să fie fidel prea mult timp ori poate și-a dat seama că într-adevăr iubirea vieții sale nu este Bianca, ci Daria. Una peste alta, Radionova nu s-a mai lăsat așa de ușor impresionată de revenirea bărbatului cu coada între picioare, ci i-a cerut să discute cu părinții ei pentru a aproba relația lor și pentru ca totul să devină extrem de serios. Ultima dorință a tinerei a fost ca la finele convorbirii cu viitorii socri să stabilească data cununiei civile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI