Bianca Drăgușanu, în scandal mare cu Andreea Raicu. Totul după ce a apărut la Măruță: „O expirată” EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, în scandal mare cu Andreea Raicu. Totul după ce a apărut la Măruță: „O expirată” EXCLUSIV
Bianca Dragusanu, in scandal mare cu Andreea Raicu. Totul dupa ce a aparut la Maruta „O expirata” EXCLUSIV

Deranjată de afirmația Andreei Raicu, prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, care a întărit spusele prezentatorului, referitor la faptul că blondina „e numai din porțelan”, adăugând că toate arată la fel, Bianca a răbufnit, tramsițându-i acesteia că se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă.

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Andreei Raicu

Un nou scandal izbucnește în showbizul authton, iar în prim plan sunt Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu. Totul a pornit de la remarca făcută de Cătălin Măruță în emisiunea lui, care a intervenit în timp ce bruneta își prezenta cartea pe care o va lansa, „Secrete aflate pe pielea mea”.

„ Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus acesta în direct.

În sprijinul celor afirmate de Măruță, Raicu a adăugat că ea nu se referă neapărat la Bianca, pe care nu o urmărește personal, dar că a constatat că există un trend de uniformizare a chipurilor, de către vedete.

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”

De ce o acuză pe Raicu

La rându-i, Bianca Drăgușanu a reacționat imediat, făcând-o praf pe Andreea Raicu, în doar câteva cuvinte.

„Este o expirată. Se leagă de nume care fac raiting, ca să fie băgată în seamă. Bravo, măi femeie! Invidia ta îmi dă valoare! Mulțumesc, eu te pup și te apreciam și încă o fac, chiar dacă tu mă ataci. Eu sunt importantă fără să vorbesc despre tine, tu nu.”, a declarat Bianca pentru impact.ro.

Ce i-a transmis lui Măruță

Bianca a avut totodată un mesaj și pentru Cătălin Măruță. De data aceasta unul blând, față de cel transmis în urmă cu câteva săptămâni.

„Lui Măruță îi urez Merry Christmas. Atât.”, ne-a mai spus aceasta.

„Fusesem anunțată că e un pervers!”

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu anunța că nu va mai merge niciodată în emisiunea lui Cătălin Măruță, deranjată de faptul că, înainte să intre în direct, a stabilit ceva cu producătorul emisiunii, însă s-a trezit că trebuie să discute multe aspecte din viața ei personală, ceea ce a nemulțumit-o pe aceasta.

„E ultima oară când am fost în emisiunea lui. Fusesem anunțată că e un pervers. Una am stabilit înainte și alta a făcut. Vorbisem cu producătoarea despre ce va fi în emisiune. El a făcut cu totul altceva.

Urmărește doar să te pună într-o lumină proastă, se gândește numai la el. Am fost benevol în emisiunea lui, deși eu foarte rar accept asta…Facerea de bine e…”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru redacția Impact-Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI