Bianca Drăgușanu, în Dubai fără Gabi Bădălău. De ce a plecat fără el, avem detaliile EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu, în Dubai fără Gabi Bădălău. De ce a plecat fără el, avem detaliile EXCLUSIV
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la un an de relație

Faptul că Bianca Drăgușanu a plecat singură în Dubai a dat naștere la o serie de speculații. Majoritatea sunt cu privire la faptul că aceasta s-a despărțit de partenerul său, Gabi Bădălău. Vedeta ar fi plecat din țară, pentru a se distra. În realitate însă, aceasta a petrecut în Dubai, la ziua unei prietene, cu acordul iubitului său.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău la un an de relație

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au sărbătorit, recent, un an de relație,. Mai apoi au petrecut împreună de „Ziua Îndrăgostiților”. Când totul părea roz în viața de cuplu a celor doi, un zvon privind despărțirea definitivă i-a luat prin surprindere pe apropiați. Speculațiile au apărut după ce fosta asistentă tv a plecat singură, în Dubai, week-endul care tocmai s-a încheiat, deși în respectiva locație obișnuia să meargă însoțită de partenerul său.

Gabi Bădălău infirmă despărțirea de Bianca

Supriză însă. Contactat pe marginea acestui subiect, Gabi Bădălău, de altfel foarte discret cu viața sa personală, a infirmat despărțirea, precizând chiar că nu a făcut absolut nicio declarație pe marginea acestui subiect.

„Știi că nu vorbesc despre asta, nu am de ce. Eu nu am vorbit niciodată cu nimeni, nu am declarat ce a apărut, legat de despărțire”, a spus acesta pentru impact.ro

În Dubai, cu acordul iubitului

La rându-i,Bianca Drăgușanu a susținut ceea ce și partenerul său ne spusese înaintea ei, mai precis că cei doi formează un cuplu și că plecarea sa în Dubai a fost chiar cu acordul partenerului său.

„Nu s-a întâmplat nimic în relația noastră, eu sunt în Dubai, cu știrea lui. M-am dus la aniversarea unei prietene, pentru trei zile. Mă întorc acasă, și-mi văd normal de viața mea”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Potrivit unor persoane apropiate ceor doi, Bianca are toate lucrurile în casa iubitului său, deci nici vorba despre vreo despărțire.

Dragoste cu năbădăi între Bianca Drăgușanu și Gabi

Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste cu Gabi Bădălău de la începutul anului 2021. Cuplul a trecut deja prin numeroase despărțiri, urmate însă de dulci împăcări. În prezent, afaceristul se află în proces de divorț cu fosta soție pentru custodia celor doi băieți, Gabriel și Nicholas.

De-a lungul acestei idile, Bianca nu a ascuns faptul că-și dorește să îmbrace din nou rochia de mireasă, chiar dacă a mai făcut acest lucru de încă două ori până acum. La scurt timp după ce relația dintre Bianca și Gabi Bădălău a devenit cunoscută, Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de vorbe urâte la adresa acesteia. Au fost urmate de replicile acide ale blondinei. În ultimele luni, atacurile publice dintre cele două au încetat. Asta chiar dacă artistei nu prea-i convine această relație a încă soțului său din acte.

„Așa e în fiecare cuplu”

Altfel, Gabi Bădălău recunoștea, în premieră pentru impact.ro, în urmă cu câteva luni, că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai râvnite vedete autohtone. „Toată lumea știe că suntem împreună”, ne-a spus acesta. Cât despre despărțirile de până acum, tot acesta mărturisește: „Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important că acum suntem foarte bine”.