Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după pozele cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Mesajul a fost clar

Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după pozele cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Mesajul a fost clar
Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bădălău continuă

Ieri seară a fost petrecere mare într-un club din capitală. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au sărbătorit ziua de naștere a Biancăi. Cum era de așteptat, fiind încă în diorțt, fosta soție a lui Gabi, Claudia Pătrășcanu a racținoat imediat. Claudia a reacționat la imaginile cu cei doi, pe rețelele de socializare.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bădălău continuă

Seara de ieri a fost una plină de bucurie și șampanie pentru Bianca Drăgușanu și partenerul ei de viață, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Se pare că nu prea i-a picat bine Claudiei imaginile postate de cei doi de la petrecere. Astfel că, pe contul ei de Instagram, Claudia Pătrășcanu a postat câteva imagini, ca răspuns la cele văzute. În pozele cu pricina Claudia apare luând cina cu cei doi copii, mesajul fiind clar trimis către fostul soț, Gabi Bădălău. (vezi galeria)

Deși Claudia Pătrășcanu declara recent că nu are nicio treabă cu actuala parteneră a fostului soț, Bianca Drăgușanu s-a simțit lezată de afirmațiile acesteia. Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars Claudia Pătrășcanu primea un mesaj clar de război din partea blondei:

”Nu sunt multe lucruri de spus. Eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea. În ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi

Spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem. Acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea. Cred că se autocaracterizează, iar vorba aia din popor i se potriveşte foarte tare: Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul.”, îi transmitea Bianca Claudiei Pătrășcanu.

”Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea”

La nivel declarativ, așa cum spuneam mai devreme, Claudia Pătrășcanu spune că nu are nimic de împărțit cu Bianca Drăgușanu, numai că cele expuse de blondă spun altceva. Claudia a tot insistat pe ideea că vrea să-și vadă de viața ei și de cei doi copii. A mai spus că persoana Biancăi chiar nu o interesează. Întrebarea se pune, chiar așa o fi, sau este cu mult mai mult?

”Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe.

Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, declara Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI