Bianca Drăgușanu i-a uimit pe fani. Mesajul de dragoste dat chiar aseară târziu

Bianca Drăgușanu i-a uimit pe fani. Mesajul de dragoste dat chiar aseară târziu
Cui i-a declarat Bianca Drăgușanu iubire veşnică

Bianca Drăgușanu i-a uimit pe fani cu mesajul de dragoste publicat aseară târziu. Vedeta a postat, pe contul de Instagram, o fotografie însoţită de o declaraţie de iubire veşnică, spre surprinderea tuturor.

Cui i-a jurat Bianca Drăgușanu iubire veşnică

Ieri, 3 decembrie, Cătălin Botezatu a împlinit 54 de ani, iar printre persoanele care au dorit să îi transmită urări de bine a fost şi fosta iubită a designerului. Bianca Drăgușanu i-a uimit pe fani cu mesajul de dragoste postat.

“La mulţi ani, rege al tuturor! Te iubesc pentru totdeauna”, a scris Bianca pe Instagram, spre surprinderea tuturor.

Cei doi au avut o relaţie cu năbădăi care s-a terminat în 2013, în ciuda faptului că toată lumea îi vedea căsătoriţi. De atunci, însă, juratul de la “Bravo, ai stil!” nu a mai fost văzut în public cu nicio altă femeie. Motivul îl spune chiar ea.

“Mă regăsesc bine în singurătatea mea și efectiv nu am timp să mă gândesc la o relație. Știu că întotdeauna o relație înseamnă timp acordat persoanei iubite, să îi faci toate poftele. Ori, eu traversez altă perioadă, trebuie să am, în primul rând, grijă de mine și, nu în ultimul rând, chiar dacă am o maturitate profesională, să cultiv ceea ce am făcut până acum din punct de vedere profesional.

Ar trebui să găsesc o femeie care să mă înțeleagă, să aibă și acest simț al aventurii, ca și mine, să îmi înțeleagă muncă.”, a declarat creatorul de modă.

Ce a spus Botezatu despre despărţirea Biancăi de Alex Bodi

Despărţirea de Alex Bodi a fost un pas important făcut de Bianca Drăgușanu. Relaţia celor doi s-a dovedit una periculoasă pentru blondină, aceasta fiind lovită cu multă cruzime în repetate rânduri de afaceristul din Mediaş. Deşi nimeni nu credea că separarea este cea finală, nici măcar Cătălin Botezatu, iată că lucrurile au fost clare în ceea ce îi priveşte pe cei doi foşti soţi.

”S-au despărțit din nou?! Nu știu ce să zic. Eu cred că ea trebuia să rămână cu băiatul acela. Părea un băiat bun. Așa cred eu, e părerea mea neavizată. Dacă ea e mai fericită așa sau alături de alt bărbat, e treaba ei”, a declarat Cătălin Botezatu, conform CanCan.ro.

La doar câteva zile de la plecarea Biancăi din casa lui Bodi, acesta a fost arestat preventiv pentru proxenetism şi trafic de persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI