Bianca Drăgușanu, glumă genială la adresa sa. Cum s-a autoironizat vedeta TV

Bianca Drăgușanu, glumă genială la adresa sa. Cum s-a autoironizat vedeta TV
Bianca Drăgușanu s-a autoironizat la TV. Ce glumă a făcut despre ea?

Bianca Drăgușanu i-a lăsat pe cârcotași cu buza umflată după ce chiar singură a făcut o glumă la adresa sa. Cum s-a autoironizat cel mai controversat personaj din showbiz-ul românesc? Totul s-a petrecut la TV. Fanii acesteia au râs cu gura până la urechi de cele dezvăluite de ea. Imaginile sunt de la primele apariții pe micul ecran de care mulți internauți uitaseră.

Bianca Drăgușanu s-a autoironizat la TV

Bianca Drăgușanu și-a amuzat apropiații și fanii cu un video din urmă cu 10 ani. Aceasta a făcut glume despre apariția sa în cadrul unui show bine cunoscut – ‘Next Top Model by Cătălin Drăgușanu’. În perioada aceea era în relații foarte strânse cu celebrul designer care avea un succes deosebit cu show-ul în care pregătea modelele la început de carieră.

Fosta asistentă păcătoasă a distribuit filmarea pe care a găsit-o pe Tik Tok. Mesajul din dreptul clipului era: “10 years ago (n.r.: În urmă cu 10 ani)”. Amintim că atunci creatoarea de modă a fost o apariție inedită în proiectul lui Botezatu, mai cu seamă că se afla abia la început în lumea showbiz-ului, dar cu toate astea furase deja privirile tuturor cu felul său excentric de a fi și cu formele ei.

  • Vezi pozele din Galeria FOTO

Ce se întâmplă în relația cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu este încă una din cele mai controversate personaje din spațiul public, iar viața ei sentimentală este de departe cel mai discutat detaliu despre aceasta. De-a lungul vieții de când a revenit în vizorul românilor și-a făcut apariția la brațul celor mai râvniți bărbați alături de care a avut parte de o serie de împăcări și despărțiri.

Acum se află într-o relație complicată cu Gabi Bădălău, afacerist care este într-un scandal imens de mai bine de doi ani cu mama celor doi copii ai săi. Bărbatul nu a reușit încă să divorțeze de Claudia Pătrășcanu și poartă discuții aspre cu solista în privința programului pe care să-l aibă ambii cu băieții lor.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei.

Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă. Au fost 100% invenții și minciuni și răutăți. Niciodată! Nu există! Eu și Bianca nu am vorbit niciodată aceste detalii”
Gabi Bădălău (Sursa: Antena Stars)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI