Bianca Drăgușanu, dezvăluiri emoționante în ziua de Crăciun. A spus tot, pentru prima dată

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri emoționante în ziua de Crăciun. A spus tot, pentru prima dată
Dezvaluirile Biancai Dragusanu

Bianca Drăgușanu se poate bucura de o viață de milioane alături de cele mai dragi ființe pentru ea. Aceasta se consideră o femeie împlinită și fericită, deși pe plan personal acum aceasta este singură.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri emoționante în ziua de Crăciun

Pentru anul care vine Bianca Drăgușanu sper să își găsească liniștea, dar și să aibă înțelepciune pentru viitoarele provocări din viață.

„Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. Oricum eu îmi fac cele mai frumoase cadouri. Genți, pantofi, o mașină nouă, că eu în fiecare an îmi schimb mașina. Trebuie să am timp liber și zborurile deschise ca să mă duc să mi le cumpăr”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

”Și eu plâng, și eu sufăr”

Cât o privește pe fiica acesteia, Bianca Drăgușanu spune că este o mamă foarte mândră, iar relația cu tatăl fetiței este una foarte bună, cei doi putând să comunice despre fetiță, dar nu numai.

„Este un copil foarte atent și foarte isteț, de care eu sunt foarte mândră, iar activitățile pe care le avem zilnic împreună nu fac decât să îmi dea mai multă energie șă să mă ajute să fiu un om mai bun. Orice copil trebuie să știe că există niște limite pe care nu trebuie să le depășim. Când mă vede că mă aranjez, coafez, că îmi fac unghiile, spune că vrea și ea”, a mai afirmat vedeta.

În plus, Bianca Drăgușanu a spus că fiica ei își mai dorește un frățior sau o surioară, ca să aibă un partener de joacă, fapt la care Bianca Drăgușanu nu ar spune nu. Dar, problemele în dragoste au făcut-o pe blondină mai vigilentă și spune că din relația cu Alex Bodi a avut de învățat multe lecții.

„Și eu plâng, și eu sufăr, și eu am fost chinuită de viață, și poate am suferit mai mult decât orice femeie pe care o cunosc. Motivația mea este: eu și când nu mai pot, eu tot mai pot umpic. Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai buni soldați, iar eu sunt comandantul. Aș schimba multe decizii. Ar fi trebui să pun un mare punct, al un moment dat, și acel punct să fie hotărât. Dacă aș fi pus punct, probabil traiectoria ar fi fost alta, dar nu am nici un regret, am învățat din toate greșelile. Viața mea capătă un contur din ce în ce mai frumos. Important este să nu repet greșelile”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Showbiz Report.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI