Bianca Drăgușanu, dezvăluire uimitoare despre Victor Slav. Are legătură cu fiica lor

Bianca Drăgușanu, dezvăluire uimitoare despre Victor Slav. Are legătură cu fiica lor
Bianca Drăgușanu, dezvăluire despre tatăl copilului ei

Bianca Drăgușanu a venit cu o dezvăluire care i-a uimit pe fani. Ce a spus celebra fostă prezentatoare de televiziune despre Victor Slav? Acest detaliu are legătură cu fiica lor.

Bianca Drăgușanu, dezvăluire despre tatăl copilului ei: ce a spus despre Victor Slav?

Bianca Drăgușanu a acceptat invitația în emisiunea „În oglindă”. Aceasta și-a povestit viața fără paravan și a oferit detalii pe care nimeni nu le știa despre familia sa, relațiile din trecut și căsătoria cu Victor Slav.

Deși s-a spus că fosta prezentatoare de televiziune i-ar fi cerut o pensie consistentă tatăl copilului ei, blonda susține că nu are pretenții financiare de la fostul ei soț, așa că nu există un suport în această direcție din partea bărbatului către fetița pe care o au împreună.

Din păcate, vedeta a continuat cu câteva reproșuri la adresa acestuia asupra relației dintre el și Sofia, spunând că ar putea să o aibă în vedere mai mult timp și să o viziteze mai mult sau să o ia mai des la el.

„Eu am o relație minunată cu el pentru că este tatăl copilului meu. Nu e comod să vorbesc despre un bărbat. Pe mine nu mă definesc bărbații din viața mea. Eu nu mi-am dorit neapărat să am un copil, nu mă vedeam, pentru că eu nu mi-am trăit copilăria și Sofia a apărut în viața mea atunci când a vrut Dumnezeu.

Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur și simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat și pe care nu l-am plănuit”, a declarat Bianca Drăgușanu, la emisiunea lui Mihai Ghiță.

”Nu există un program”

Blonda a surprins pe toată lumea când a venit cu deszvăluirea despre pensia alimentară pe care spune că nu i-o mai cere lui Slav. Fosta soție a moderatorului TV a subliniat că nu există niciun program fix de vizite sau suport financiar, dar lucrul care i-ar plăcea ar fi să o ia mai des la el.

”Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des și nu există tată perfect. Mama perfectă există pentru că mama îi dă viață, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme.

Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât. (…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a adăugat Bianca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI