Bianca Drăgușanu, desființată în direct la TV: ‘Este o falsă, o malefică, mereu pe la spate’

Bianca Drăgușanu, desființată în direct la TV: ‘Este o falsă, o malefică, mereu pe la spate’
Bianca Dragusanu, desfiintata in direct

Bianca Drăgușanu nu se află doar în scandal cu Alex Bodi, dar și cu Iulia Sălăgean, cea despre care Bianca Drăgușanu a spus că-i e prietenă. Iată ce a spus aceasta despre Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, desființată în direct la TV

Bianca Drăgușanu ține, de câteva săptămâni încoace, primele pagini ale tabloidelor cu scandalul pe care îl are cu fostul soț, Alex Bodi. Vedeta a spus că el a agresat-o de mai multe ori în timpul relației. În acest scandal s-a implicat și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi. Deși cele două au avut o relație bună, iată că de data aceasta a făcut o serie de declarații care au enervat-o maxim pe Bianca Drăgușanu. În plus, Bianca Drăgușanu a spus că Iulia Sălăgean ar fi încercat să flirteze cu Gabi Bădălău, iar reacția Iuliei Sălăgean a venit imediat.

”Nu. Niciodată. Nu a fost vorba niciodată de așa ceva și sunt sigură că motivele pentru care el întreba mereu de mine, dar e prea mult spus mereu, e o exagerare. Noi eram mereu împreună, cu toți prietenii printre care eram și eu”, a declarat Iulia Sălăgean, despre aceste acuzații, la Antena Stars.

De asemenea, Iulia Sălăgean a spus că Bianca Drăgușanu este falsă și ironică și că niciodată nu i-a fost cu adevărat prietenă. Ea a mai spus că Bianca Drăgușanu este malefică și că ea este cea care face publice anumite înregistrări, iar apoi se preface că nu știe nimic de ele.

”E ironică și falsă și nu are de ce să-i pară rău de mine, eu sunt bine liniștită. Ar trebui să pare răi când juca rolul de prietenie iar pe la spate vorbea urât de mine. Nu mă dernajează și nu mă atinge nimic din ce spune, are dreptul să spună ce vrea de mine. (…) E o malefică ”, a mai spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu pleacă în vacanță America

Pentru a mai uite de problemele pe care le are cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu își dorește ca pentru o perioadă să plece din țară. Aceasta vrea să își încarce bateriile și să vină cu forțe proaspete. Ea vrea ca de ziua ei totul să fie special, astfel că s-a decis să plece tocmai în America, pentru două săptămâni.

”Anul ăsta de ziua mea cred că o să plec în America și cred că o să stau acolo vreo două săptămâni că am de gând să plec prin Miami. Am făcut niște rochii frumoase pe care vreau să le pozez în peisaje de neuitat. Dacă n-as fi eu ce s-ar mai scrie, ce s-a mai inventa.”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI