25 feb. 2021 | 10:49

Bianca Drăgușanu, desființată de marea rivală: ‘Se usucă totul pe unde trece’

Monden
Bianca Drăgușanu, desființată de marea rivală: ‘Se usucă totul pe unde trece’
Bianca Drăgușanu, în dispută cu rivala sa

Disputa dintre Bianca Drăgușanu și rivala sa nu s-a încheiat cu un singur „episod”.Cele două vedete continuă să se acuze reciproc, iar la mijloc este nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Claudia Patrășcanu, replici acide

Disputa între cele două vedete a început în momentul în care Claudia o acuza pe Bianca de un limbaj neadecvat de față cu copiii brunetei. Bianca s-a apărat la momentul respectiv negând faptul ca ea ar fi vorbit urât de față cu micuții Claudiei și ai lui Gabi Bădălău.

Acum, însă, odată aprinsa scânteia scandalului, acesta a continuat. Bianca a vorbit în direct la Antena Stars despre fosta soție a lui Gabi Bădălău pe care o cataloghează drept mincinoasă.

„Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber.

Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bruneta a revenit cu replica

Așa cum probabil toată lumea se aștepta, Claudia Pătrășcanu a reacționat imediat la vorbele blondinei. Aceasta i-a dat replica tot prin intermediul presei.

„Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul.

Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea”, este reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu la adresa Biancăi Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Divergența dintre cele două rivale a continuat si pe rețelele de socializare unde, Bianca a postat un mesaj, cel mai probabil adresat Claudiei.

„Când teatrul își întâlnește fanii, iese spectacol”, e mesajul publicat de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au aflat pentru o scurta perioadă de timp într-o relație. Afaceristul s-a despărțit de soția sa Claudia Pătrăscanu, dar cei doi își dispută în continuare custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Artista a adus în ultima vreme numeroase acuzații la adresa fostului partener.

Claudia Pătrășcanu, posibilă concurentă la Survivor

Claudia Pătrășcanu a primit o ofertă din parte realizatorilor emisiunii „Survivor România”. Artista a și acceptat deja, iar suma pe care o va încasa aici nu este deloc de neglijat. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău l-a anunțat pe acesta de intenția ei de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la emisiune.

Claudia Patrăscanu ar putea fi văzută în curând în cadrul emisiunii de la Kanal D, în calitate de concurentă. Artista a anunțat pe contul sau de socializare ca a fost ofertată de realizatorii show-ului si declară ca s-ar descurca de minune.

În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea’, a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

 

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro