Bianca Drăgușanu, desființată de marea rivală: ‘Se usucă totul pe unde trece’

Bianca Drăgușanu, desființată de marea rivală: ‘Se usucă totul pe unde trece’
Bianca Drăgușanu, în dispută cu rivala sa

Disputa dintre Bianca Drăgușanu și rivala sa nu s-a încheiat cu un singur „episod”.Cele două vedete continuă să se acuze reciproc, iar la mijloc este nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Claudia Patrășcanu, replici acide

Disputa între cele două vedete a început în momentul în care Claudia o acuza pe Bianca de un limbaj neadecvat de față cu copiii brunetei. Bianca s-a apărat la momentul respectiv negând faptul ca ea ar fi vorbit urât de față cu micuții Claudiei și ai lui Gabi Bădălău.

Acum, însă, odată aprinsa scânteia scandalului, acesta a continuat. Bianca a vorbit în direct la Antena Stars despre fosta soție a lui Gabi Bădălău pe care o cataloghează drept mincinoasă.

„Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber.

Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bruneta a revenit cu replica

Așa cum probabil toată lumea se aștepta, Claudia Pătrășcanu a reacționat imediat la vorbele blondinei. Aceasta i-a dat replica tot prin intermediul presei.

„Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul.

Vai de sufletul ei pierdut. Filmulețele spun totul despre ea”, este reacția acidă a Claudiei Pătrășcanu la adresa Biancăi Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Divergența dintre cele două rivale a continuat si pe rețelele de socializare unde, Bianca a postat un mesaj, cel mai probabil adresat Claudiei.

„Când teatrul își întâlnește fanii, iese spectacol”, e mesajul publicat de Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au aflat pentru o scurta perioadă de timp într-o relație. Afaceristul s-a despărțit de soția sa Claudia Pătrăscanu, dar cei doi își dispută în continuare custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Artista a adus în ultima vreme numeroase acuzații la adresa fostului partener.

Claudia Pătrășcanu, posibilă concurentă la Survivor

Claudia Pătrășcanu a primit o ofertă din parte realizatorilor emisiunii „Survivor România”. Artista a și acceptat deja, iar suma pe care o va încasa aici nu este deloc de neglijat. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău l-a anunțat pe acesta de intenția ei de a pleca în Republica Dominicană pentru a participa la emisiune.

Claudia Patrăscanu ar putea fi văzută în curând în cadrul emisiunii de la Kanal D, în calitate de concurentă. Artista a anunțat pe contul sau de socializare ca a fost ofertată de realizatorii show-ului si declară ca s-ar descurca de minune.

În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea’, a anunțat solista într-o postare făcută pe contul ei de Instagram.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI