Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. S-a aflat abia acum

Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. S-a aflat abia acum
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după o scurtă perioadă de relație. Motivul care a dus la destrămarea cuplului nu a fost știut până acum.

De ce s-a despărțit Bianca de Gabi Bădălău

Conform unor surse apropiate ale fostului cuplu format din Bianca și Gabi Bădălău, blondina nu l-ar fi inclus pe afacerist în planurile sale de relaxare din Dubai, de la începutul anului. Mai mult, Bianca ar fi suspectat că Gabi Băđălău intenționează să aibă o relație cu Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi.

Concluzia blondinei a venit în urma unei convorbiri telefonice pe care aceasta a avut-o cu Gabi Bădălău și în care bărbatul insista sa o ia la masă cu ei, în ziua de Vanetine’s Day și pe Iulia Sălăgean. Din convorbirea telefonică a celor doi se pare că afaceristul voia doar să petreacă Ziua Îndrăgostiților alături de Bianca și de prietenii acesteia, însa blonda ar fi interpretat că bărbatul ar fi pus ochii pe Iulia.

Stenograma discuției dintre cei doi foști iubiți a fost publicata pe cancan.ro, si conform jurnaliștilor de aici, conversația dintre Bianca și Gabi Bădălău ar fi fost obținută de la surse apropiate celor doi. Din conversatie se poate afla că Gabi Bădălău a intenționat sa-i lase cheia locuinței sale Biancăi, pentru ca aceasta sa-l poată vizita, însă blondina a refuzat lucrul acesta, motivând ca acum nu mai este iubita lui, ci doar prietenă.

Iata o parte din conversația dintre cei doi, publicată de cancan.ro.

G.B. Ia-o pe soră-ta dacă vrei. Pe Vali. Este Sfântul Valentin azi, este ziua lui azi, nu? Sau pe cine mai vrei. Zic și eu, nu știu. Vica, Iulia? Prietenii tăi…

B.D. Iar mi-ai pomenit de asta …

G.B. Păi, nu știu, zic și eu.

B.D. Ia-o tu pe Iulia, Gabi, da? Hai că mai vorbim mâine, poimâine. Mai vorbim. Ia-o tu pe Iulia.

„Fă, tu ești proastă? Ce ai?”

Bianca Drăgușanu ar fi închis telefonul, iar Gabi Bădălău a sunat-o din nou, potrivit sursei precizate, discuția dintre cei doi a continuat.

G.B. Ce faci, fă, tu îmi închizi mie telefonul? Ți s-a pus pata?

B.D. Da, hai că îți dau numărul de telefon al Iuliei. Vorbește cu ea…

G.B. N-am nevoie, mă p^& pe ea. Dar tu ești în măsură să-mi închizi mie telefonul?! Bine, hai să închidem subiectul…

B.D. Da, tu vorbește cu Iulia, fă ce vrei cu Iulia și lasă-mă pe mine în pace.

După despărtire, Bianca l-a atacat pe afacerist

După despărțirea celor doi, Gabi Bădălău ar fi fost văzut în oraș, în compania unor tinere. Bianca nu a rămas indiferentă si l-a „atacat” cu niște declarații subtile pe acesta.

„Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș”, a fost replica blondinei după ce fotoreporterii l-au surprins pe Bădălău în preajma a trei doamne, în club, pe care spre sfârșitul serii le-a dus acasă la el.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI