Bianca Drăgușanu, noi intimități despre cel cu care împarte patul. O fi Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu, noi intimități despre cel cu care împarte patul. O fi Gabi Bădălău?
Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru partener. A dezvăluit intimități despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a postat un nou mesaj de dragoste la adresa celui iubit. Vedeta a vorbit indirect despre nopțile în care ea și Gabi Bădălău împart același pat și despre încrederea pe care o are în partenerul său.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit noi intimități despre relația cu Gabi Bădălău

„Persoana alături de care dormi noapte de noapte ar trebui să fie persoana în care ai cea mai mare încredere”, a scris Bianca Drăgușanu pe contul său de Instagram, semn că tensiunile dintre ea și Gabi Bădălău, pentru moment, s-au risipit.

De altfel, nu este singura declarație de dragoste pe care aceasta i-o face. Într-un interviu recent pentru Antena Stars, diva a declarat că bărbatul este educat, motiv pentru care ea îi respectă foarte mult familie, și că știe să respecte o femeie.

Bădălău e în scandal cu Poliția Capitalei

În acest timp, Bădălău se află într-o situație mai puțin fericită. Pe lângă scandalul pe care îl poartă cu mama copiilor lui, Claudia Pătrășcanu, a sărit și la gâtul Poliției, pe care o acuză că l-ar fi amendat ilegal.

Afaceristul i-a dat în judecată pe polițiștii de la Secția 1 din Capitală, solicitând anularea unei sancțiuni contravenționale. Potrivit documentelor depuse la dosar, amenda ar fi fost primită în data de 7 februarie 2021. Bădălău consideră că a fost nedreptățit.

Se judecă pentru custodia copiilor 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se judecă pentru custodia copiilor. În cadrul unui interviu, cântăreața a declarat că unul dintre motivele divorțului dintre ea și tatăl copiilor ei este infidelitatea bărbatului. Artista a mărturisit că acesta se laudă cu aventurile sale din timpul mariajului și nu se sfiește să îi împărtășească nici locurile unde se întâlnea cu amantele.

„Știam câte ceva, că ar fi fost și cu X și cu Y și cu Z. Îmi spunea practic, și unde se întâlnea cu ele, era un lăudăros. El mi-a zis ca a fost cândva cu ele, dar am aflat după că a fost și în timpul căsniciei. Nimeni nu m-a curtat în timpul căsniciei. Și pe la evenimente, dar eu nu am dat curs, eu eram cu ochii și capul în pământ, că eu mă gândeam la familie. Și acum sunt curtată”, povestea cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI