13 mart. 2020 | 15:13

Bianca Drăgușanu aruncă bomba, după divorțul de Alex Bodi! “Mă mărit curând!”

Știri generale
Bianca Drăgușanu aruncă bomba, după divorțul de Alex Bodi! “Mă mărit curând!”
Bianca Drăgușanu aruncă bomba, după divorțul de Alex Bodi! “Mă mărit curând!”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, dar frumoasa blondă se gândește deja la o nouă relație, ba chiar și la un nou mariaj. Cei doi și-au spus adio marți, la notar, iar evenimentul a fost unul cu scântei: au existat telefoane mobile care au zburat pe geam, dar și anunțul din partea Biancăi, ”sunați la 112”.

Bianca Drăgușanu aruncă bomba, după divorțul de Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu a povestit că în relația cu Alex Bodi au fost situații critice și a ajuns chiar să apeleze și la poliție. Cei doi și-au încheiat mariajul după numai șapte luni, iar motivele au fost, din spusele amândurora: infidelitatea, violența și neîncrederea. Întrebat dacă Bianca l-a înșelat vreodată pe el, acesta a răspuns:

”A avut niște discuții în telefon și mi-a zis că le-a avut ca să mă facă gelos. Eu i-am fost infidel, m-a prins cu anumite chestii, dar de multe ori am fost doar provocat. Eu sunt omul care nu se ia de tine fără motiv”, a precizat Alex Bodi.

Își deschide din nou inima

Bianca Drăgușanu însă a avut un discurs mai tranșant și a spus ce se întâmplă cu subiect și predicat:

”A avut și are mai multe aventuri. Dar de azi, eu am o altă viață. Nu mă interesează viața și aventurile lui. Eu, din data de 10 martie, încep un nou capitol. Sunt o femeie liberă și independentă”, a  precizat vedeta pentru WOWbiz.ro!

Bianca Drăgușanu este de-acum o femeie liberă. Iar asta înseamnă că se poate gândi la o nouă relație, ba chiar la un nou mariaj. Deși recunoaște că, dintre toți bărbații cu care a avut o relație, pe el l-a iubit cel mai mult, Bianca își lasă inima deschisă și pentru… altcineva.

”După divorț, mă simt un om liber. Am îndurat prea mult și nu a fost vina lui, consider că eu sunt principal vinovată. Am crezut că pot schimba un om, dar, din păcate, nu a fost deloc așa. De aceea, îl anunț că eu am renunțat la lupta asta! Gata! L-am iubit, poate cel mai mult în viața asta, însă, s-a terminat! Îmi voi deschide inima pentru altcineva! Poate părea surprinzător, însă am de gând să mă căsătoresc curând! Sunt dispusă să îmbrac rochia de mireasă cu bărbatul care va intra în viața mea. Deocamdată, voi fi mireasă doar prin prezentarea rochiilor de mireasă de la atelierul meu, dar cine știe ce se va întâmpla în curând! Sunt optimistă! Un capitol s-a încheiat, de acum, începe altul”, a povestit Bianca la WOWbiz.ro!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai valoros
Capital.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro