Bianca Drăgușanu, săgeată acidă la adresa ”soacrei” sale. Ce a postat în atenția mamei lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu este o femeie asumată și puternică. Deși nu prea are noroc în dragoste, vedeta face ce face și trece cu bine peste orice obstacol. Cu gândul la Gabi Bădălău, de care s-a despărțit recent, diva a postat un mesaj acid la adresa fostei soacre.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou

Fosta iubită a lui Gabi Bădălău nici nu vrea să mai audă despre iubire, cel puțin o perioadă, după ce a avut doar eșecuri amoroase. Însă asta nu o împiedică să se răzbune pe ultima sa relație. În vizor a fost luată mama lui Gabi Bădălău. Ce a putut spune blondina despre fosta sa soacră.

Bianca Drăgușanu este pe cât se poate de sinceră cu privire la viața ei personală. Nu se ascunde după deget, nu vrea să pară ceea ce nu este, mai ales când trebuie să-și dea cu părerea despre oricine și orice. Recent, fără ocolișuri, fosta iubită a lui Gabi Bădălău i-a transmis mamei acestuia o mică înțepătură pe rețelele de socializare. Fanii vedetei au rămas impresionați de atitudinea directă a Biancăi. Practic, i-a dat decisiva fostei soacre.

Blondina aruncă săgeți acide la adresa soacrei sale

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este de domeniul trecutului, pentru că diva și afaceristul nu mai formează un cuplu din nou. Cei doi au reușit să se certe iarăși, despărțirea fiind inevitabilă. Blodina nu mai vrea să audă de Gabi Bădălău, iar acum a început să arunce săgeți către familia fostului ei partener. Diva a transmis un mesaj indirect la adresa lui Gabi Bădălău, care o vizează pe mamei lui, chiar pe Instagram, acolo unde vedeta postează destul de des.

Imaginea postată de blondină îl va înfuria pe fostul ei iubit

Supărată că nici de această dată nu a fost cu noroc relația cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie inedită în mediul online. Poza face referire indirectă la mama lui Gabi Bădălău. Fotografia postată de Bianca Drăgușanu pe InstaStory surprinde un cuplu la o masă, însă în prim-plan se află doar bărbatul, dând de înțeles că diva nu a fost bine primită în sânul familiei Bădălău (Vezi FOTO în GALERIE).

„Când o rogi pe soacră-ta să-ți facă o poză cu băiatul ei”, a fost mesajul scris pe imaginea distribuită de blondină pe Instagram.

Bibi l-a lăsat pe tânărul Bădălău cu ”buza umflată” chiar de ziua lui

La doar câteva zile de când milionarul Gabi Bădălău declara public pentru playtech.ro că el și Bianca formează un cuplu fericit, cei doi și-au spus „Adio” din nou! De data aceasta, separarea ar fi definitivă, nemaiexistând cale de împăcare. Blondina cu trup perfect l-a lăsat pe tânărul Bădălău cu ”buza umflată” chiar de ziua lui, refuzând să fie prezentă la petrecerea aniversară, unde trebuia să dea mas în nas cu părinții lui.

„Bianca a fost așteptată la petrecere, doar că nu a mai dorit să vină, după o discuție în contradictoriu avută cu Gabi cu câteva ore înainte. Nu cred că se vor mai împăca. Gabi este foarte supărat că aceasta nu a mai venit, mai ales că printre invitați se aflaseră și părinții săi. Bianca s-a mutat din nou din locuința lui Gabi, dar încă nu și-a luat și bagajele”, ne-a declarat o persoană din anturajul vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI