21 feb. 2021 | 21:05

Bianca Drăgușanu a uitat de orice scandal. Ce a făcut blonda în văzul tuturor curioșilor

Știri generale
Bianca Drăgușanu a uitat de orice scandal. Ce a făcut blonda în văzul tuturor curioșilor
Cum a fost surprinsă Bianca Dragusanu

Se pare că Bianca Drăgușanu a uitat de orice scandal. Nu de alta, dar aceasta a fost surprinsă de paparazzi Wowbiz.ro la mall, împreună cu fiica ei, micuța Natalia Sofia, dar și împreună cu sora ei.

Bianca Drăgușanu a uitat de orice scandal

Deși în ultimele zile de numele său s-au legat nenumărate controverse, vedeta pare să lase în urmă zvonurile și să nu se lase afectată de ele. Recent, aceasta a trecut prin clipe dificile în ce privește viața sentimentală, dar iată că aceasta a decis să dedice mai mult timp familiei ei.

Astfel că cele trei fete au fost surprinse la cumpărături împreună. Acestea au fost văzute uitându-se pron magazine și și-au luat tot ce au poftit. Și după câteva clipe petrecute printre hainele de brand, frumoasa blondină s-a hotărât să se delecteze cu o înghețată. Unde mai pui că toți ochii din complexul comercial au fost ațintiți asupra vedetei, care stătea la coadă pentru magazinul de înghețată. Și după ce au studiat atent toate aromele, Bianca Drăgușau, Sofia și Oana s-au decis asupra desertului, apoi și-au văzut în continuare de drum.

Cătălin Botezatu, afirmații incendiare despre Bianca Drăgușanu

Designerul Cătălin Botezatu a făcut declarații noi despre Bianca Drăgușanu, fosta sa iubită. De menționat este că cei doi mențin încă o relație de prietenie foarte apropiată. Întrebat însă care ar fi un top al femeilor fatale din România, juratul de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” și-a pus fosta iubită pe locul trei.

„Când va afla (Bianca Drăgușanu, n.r.), mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu.

Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura.

Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că ”Trăiască cine i l-a mărit!”, ne-a spus Cătălin Botezatu.

Amintim că în prezent, Bianca Drăgușanu se află în plin scandal cu fostul ei soț, Alex Bodi, cei doi aruncându-și în ultima perioadă numai cuvinte grele.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro