Cum a furat-o iubitul turc al Biancăi Drăgușanu pe fosta lui Neymar. Povestea incredibilă: ce au scris jurnaliștii

Cum a furat-o iubitul turc al Biancai Dragusanu pe fosta lui Neymar

Bianca Drăguşanu, care s-a despărțit de Alex Bodi, nu e singura divă care şi-a găsit alinarea sufletească în braţele temutului om de afaceri turc Cengiz Șıklaroğlu. Cu doar trei ani înainte, și una dintre fostele iubite ale fotbalistului brazilian Neymer, Soraja, a trecut prin iatacul turcului. Soraja Vucelic, fotomodel sârb cu mare priză la publicul masculin, dar şi fost „iepuraş Playboy”, și-a găsit consolarea tot la Istanbul, tot cu Cengiz, după despărţirea de sportiv. Soraja și  Neymer făcuseră deliciul presei, în perioada 2014 – 2017. Ea a pus punct relației după ce a aflat brazilianul preferă şi alte companii feminine.

Bianca Drăgușanu și Soraja Vucelic par trase la indigo

Ceea ce frapează este asemănarea dintre Soraja Vucelic şi Bianca Drăguşanu. Cele două dive par adeptele aceluiaşi stil, pe placul turcului Cengiz Șıklaroğlu. Doar culoarea părului este diferită, dar românca noastră a dovedit de mai multe ori, în ultimii ani, că poate trece cu o uşurinţă uluitoare de la blond la brunet, în funcţie de toane şi de tonuri.  În rest, şi una şi cealaltă au mereu mare grijă la vestimentațiile lor, dar și la coafură și la machiaj.

Presa turcă a scris că șarmantul lor conațional conduce Holdingul ”Silahsan,” care vinde rachete și sisteme de apărare militare

Din această toamnă, cele două dive mai au un numitor comun, pe turcul Cengiz Șıklaroğlu. Care a reuşit să le răsfeţe din plin, în perioada de timp în care s-a aflat în compania lor. Presa turcă a scris că șarmantul lor conațional, care conduce Holdingul Silahsan, ce vinde rachete și sisteme de apărare militare, e extrem de galant cu femeile. Le face cadouri foarte scumpe, le plimbă cu iahtul şi  cu avionul personal, le prezintă animalele personale, unele extrem de exotice, cum ar fi şerpi şi lei tineri, dar şi colecţia sa de arme, cu care se mândreşte foarte tare. Totuşi, Cengiz Șıklaroğlu preferă de cele mai multe ori să se lase fotografiat mai degrabă în compania animalelor şi armelor, pe care le consideră‘‘trofee‘‘ mai atrăgătoare. CNN Turk încă vorbea anul trecut despre relaţia dintre Soraja şi Cengiz.

”The Sun” susține că, în 2016, Cengiz ar fi stat câteva luni în arestul serviciilor ruseşti de contrainformaţii

Turcul are însă un trecut zbuciumat. E mai mereu pe lista serviciilor de informaţii occidentale, fiindcă nu ezită să-şi vândă armele oriunde primeşte un preţ atrăgător. În al doilea rând, potrivit „The Sun”, care a reflectat cu atenţie iubirea dintre Cengiz şi Soraja, a scris că acesta ar fi petrecut, din februarie 2016, câteva luni în arestul serviciilor ruseşti de contrainformaţii, fiind suspectat de implicare în asasinarea liderului cecen Ramzan Kadyrov. A fost eliberat din lipsă de probe, ceea ce, la Moscova, în condiţiile date, înseamnă aproape o ”bilă albă”.

A șocat cu barul lui, în care erau expuse animale exotice

La el acasă, Cengiz Șıklaroğlu este capul de afiş al presei locale. Tot în 2017, „Hurriyetdailynews” anunţa închiderea unei cafenele ieşite din comun, care permitea nu doar consumul unor aromatice băuturi, precum cafeaua sau ceaiul, ci şi expunerea unor animale exotice, precum lei, tineri, crocodili și şerpi. Iar copiii se puteau mişca în voie prin faţa animalelor, aflate totuşi în spatele unor gratii. I se dusese buhul pentru „cafeneaua cu un leu”, dar Cengiz Șıklaroğlu a continuat să susțină că nu este nimic în neregulă cu afacerea sa: ”Permisele noastre oficiale de turism stipulează că suntem obligați să deschidem o cafenea lângă Grădina Zoologică. Am făcut-o puțin mai luxoasă şi poate am amestecat părți ale grădinii zoologice cu cafeneaua”, avea să spună Cengiz Șıklaroğlu, la momentul respectiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI