Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT azi. Ce a făcut acolo blonda, de fapt

Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT azi. Ce a făcut acolo blonda, de fapt
Bianca Drăgușanu a ajuns azi la DIICOT

Bianca Drăgușanu a fost surprinză azi la sediul DIICOT. Ce se întâmplă cu celebra fostă prezentatoare și care este motivul vizitei neașteptate acolo? Detalii despre situația în care se află acum blondina.

Bianca Drăgușanu, vizită la DIICOT

Bianca Drăgușanu a fost audiată în cursul zilei de joi, 18 februarie, la DIICOT Craiova. Aceasta este martor în dosarul în care Alex Bodi este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, conform libertatea.ro.

Amintim că afaceristul a fost ridicat din casă de „mascați” în data de 11 noiembrie 2020, seară în care a fost reținut preț de 24 de ore. Tribunalul Dolj a decis arestarea preventivă a sa pe 12 noiembrie pentru o perioadă de 30 de zile în cadrul unui dosar de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.

Referatul de arestare pe baza căruia a fost reținut Bodi arată că a fost denunțat de o fostă soție care a mărturisit că în perioada 2014-2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în club, unde a ajuns prin intermediul lui Alex Bodi.

11 noiembrie 2020 – Alex Bodi a fost ridicat de „mascați”
12 noiembrie 2020 – Decizia arestului pe perioada de 30 de zile
18 decembrie 2020 – Curtea de Apel Craiova a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu pe 30 de zile.
10 februarie 2021 -Tribunalul Craiova a respins cererea de plasare în control judiciar, Alex Bodi rămânând în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Detalii

-Modul de operare al proxeneților din dosarul în care e implicat și afaceristul

„În cele mai multe cazuri, victimele au fost ţinute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituţia, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locaţii închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza oraşelor Berlin, Bonn, Stuttgart şi Frankfurt (Germania), dar şi pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveţia, Austria)

Au fost şi situaţii în care făptuitorii nu au mai reuşit să deţină controlul asupra victimelor, chiar şi după aplicarea unor corecţii fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din ţară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituţie. O mare parte din sumele de bani obţinute astfel de către membrii grupării ajungeau la liderul acesteia care, ulterior, le-a investit în diverse imobile din ţară şi din străinătate”
Comunicat remis presei

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI