Bianca Comănici, în lacrimi. Ce proces a pierdut cu Nelson Mondialul

Bianca Comănici, în lacrimi. Ce proces a pierdut cu Nelson Mondialul
Bianca Comănici trece prin momente cumplite. A pierdut procesul cu Nelson Mondialul

Bianca Comănici trece printr-o perioadă dificilă din viața ei după ce l-a dat în judecată pe Nelson Mondialul. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a pierdut procesul cu tatăl fostului iubit, așa că le-a spus fanilor tot ce s-a întâmplat.

Bianca Comănici, în război cu Nelson Mondialul

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, l-a dat în judecată pe Nelson Mondialul după ce acesta a avut câteva replici usturătoare de zis la adresa ei și a familiei sale în mediul online.

În urmă cu doar câteva luni, fosta concurentă de la Kanal D a decis să se consulte cu un avocat și să îl dea în judecată pe tatăl fostului iubit. Chiar dacă a intentat un proces civil și spera să câștige, bruneta a primit vestea tristă cu privire la proces.

„Nu m-am simțit prea bine astăzi și abia acum am aflat vestea. Sunt șocată! Sunt șocată de ceea ce se întamplă în Romania și nu știu exact cum să procedez.

Adică atâta timp am evitat să apelez la lege pentru că nu am vrut să fac rău cuiva și am ajuns unde am ajuns. (…)

Am fost făcută în fel și chip, zi de zi, ore întregi, pentru că am trimis sute de filmări, ca să ajung în punctul în care eu trebuie să plătesc. Adică este perfect normal să ieși în mediul online și să faci de râs pe oricine vrei, la orice oră, oricând.

Încă nu s-a spus motivul. (…) Deci domnul Nelson, că-i spun și numele, are două dosare penale, eu am mers pe civil, oameni buni. Eu nu am vrut să fac rău la nimeni. Eu am vrut să merg spre înțelegere.”, le-a spus Bianca Comănici fanilor.

Decizia judecătorilor. Vești triste pentru Bianca Comănici

De asemenea, Bianca Comănici le-a explicat tuturor ce scrie în decizia luată în instanță. Nu doar că aceasta a pierdut procesul după ce i s-au aplicat replici dure în online, dar o să fie obligată să plătească sume mari pentru a acoperi cheltuielile de judecată.

„Uitați ce scrie: Respinge cererea în judecată formulată de reclamanta Comănici Bianca Maria, în contradictoriu cu pârâții P.N.S și P.N.L, având ca obiect ordonanța președențială.

Obligă reclamanta la plata sumei de 4800 de lei, în favoarea pârâților, cu titlu de cheltuieli de judecată, cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare. Deci eu trebuie să plătesc când eu sunt făcută ferfeliță și e perfect normal, se acceptă.”, a mai spus bruneta.

Ce a dezvăluit Bianca Comănici după ce a pierdut procesul: ‘Regret’

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a luat o decizie radicală după ce a aflat că procesul s-a întors împotriva ei. Bruneta speră că o să fie lăsată în pace, ba chiar, a surprins pe toată lumea cu dezvăluiri făcute la adresa fostului iubit și a tatălui său.

„Am înțeles că s-a spus că este normal să vorbești de cineva în mediul online, să-l denigrezi…eu de când am auzit, am început să tremur și nu am cuvinte.

Mai bine îi las să câștige că poate așa mă lasă în pace. Regret ziua în care i-am cunoscut. Regret tot.”, a mai zis Bianca Comănici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI