31 aug. 2021 | 08:28

Bianca Comănici a dat vestea cea mare fanilor săi. Ce a reușit să facă fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Monden
Bianca Comănici a dat vestea cea mare fanilor săi. Ce a reușit să facă fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Bianca Comanici a dat vestea cea mare fanilor sai

Bianca Comănici este în culmea fericirii. Deși fanii au crezut că bucuria ei se datorează apariției unui nou bărbat în viața ei, ei bine, iată că frumoasa brunetă de la Puterea Dragostei a obținut o mare performanță. Despre ce este vorba, de fapt.

Ce veste incredibilă le-a dat Bianca Comănici de la Puterea Dragostei fanilor săi

Bianca Comănici trăiește cea mai frumoasă experiență a vieții sale. Superba brunetă de la Puterea Dragostei este extrem de apropiată de comunitatea ei de fani de pe Instagram, pe care-i ține mereu la curent cu cele mai importante și noi evenimente din viața sa.

Recent, Bianca Comănici a avut un motiv de celebrare, iar internauții au crezut că bucuria vedetei se datorează apariției unei noi iubiri la orizont. Deși este una dintre cele mai curtate domnișoare din showbizul monden, Bianca a specificat că nici nu se pune problema de așa ceva.

Bruneta a reușit o performanță incredibilă, aceea de a-și luat permisul de conducere. Vedeta de la Kanal D s-a apucat de școala de șoferi la sfârșitul anului trecut, mai exact în octombrie 2020, iar acum este fericita posesoare a carnetului de șofer.

Concurenta de la Puterea Dragostei și-a îndeplinit un mare vis acum că este conducătoare auto cu acte în regulă și ce metodă mai bună de a sărbători decât aceea de a reuși să-ți cumperi mașina visurilor tale? Prezentatoarea și-a procurat un superb BMW, un bolid de lux pe măsura așteptărilor sale.

„Îmi doresc super mult o mașină și să mă plimb așa prin București. Aș vrea o mașină care să fie rezistentă la accidente pentru că mi-e frică să nu o stric. E

ste pe gustul meu, nu era chiar ce aveam eu în plan, dar ma bucur ca am gasit-o, ca are principalele dotari, cutie automata, să fie crem pe interior, sa aiba senzori de parcare, sa aiba piele interesanta pe interior si am garantie, foarte important.

Ma bucur ca am rezolvat si am scapat de problema. Cu toate ca n-am permis, dar am masina. Stiti cum e vorba aia: n-am casa, dar am BMW. Dar mai bine cumparam casa inainte, dar nu-i problema, e buna si masina”, a declarat Bianca Comanici acum cateva luni de zile.

Bianca Comănici s-a sărutat cu o femeie

Pentru că nu se dă în lături de la nicio provocare, Bianca Comănici a fost nevoită să răspundă celor mai picante întrebări puse de către colegul ei Alex Mihei, în cadrul concursului „Răspunzi sau bei”.

Pentru a evita să mănânce sau să bea combinații bizare de lichide, frumoasa brunetă a fost nevoită să răspundă unor curiozități incredibile.

Deși s-a rușinat atunci când a citit întrebarea de pe bilețelul extras, Bianca și-a făcut curaj și a recunoscut că s-a sărutat cu o persoană de același sex.

„E un subiect cam nașpa. M-am pupat pe gură cu o fată, nu doar o dată. De ce să mint? Din greșeală”, a mărturisit Bianca Comănici pe Youtube.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro