Bianca Bobu, portărița echipei naționale de hochei a României, a dispărut fără urmă. Familia se teme de ce e mai rău

Bianca Bobu, portărița echipei naționale de hochei a României, a dispărut fără urmă. Familia se teme de ce e mai rău

Bianca Bobu, portărița echipei naționale de hochei a României, a dispărut fără urmă în luna august din 2019. Prietenii săi se tem acum de ceea ce este mai rău, pentru că sportivă de 19 ani nu a mai fost văzută de nimeni, de două luni. Cazul de dispariție a fost semnalat de către apropiații tinerei din Galați.

Portărița echipei naționale de hochei a României a dispărut fără urmă

Bianca Bobu, portărița echipei naționale de hochei a României, a dispărut fără urmă
Bianca Bobu a dispărut încă din luna august a acestui an

Sportiva de 19 ani locuia de ceva timp alături de bunica ei, la Şiviţa, în Galați. S-a mutat alături de aceasta la vârsta de 15 ani, după ce mama ei a murit, iar tatăl a plecat la muncă în străinătate. Portarul echipei naționale de hochei, Bianca Bobu a dispărut fără urmă în luna august a acestui an.

Apropiații sportivei cred că aceasta a fost răpită de traficanții de persoane. Cazul este cu atât mai straniu, pentru că rudele sale susțin că tânăra ar fi plecat să lucreze în Germania, alături de iubitul ei. Oamenii nu-și pot explica totuși de ce nu au mai fost sunați de către Bianca.
Portărița echipei naționale de hochei este de negăsit, iar în acest sens și fostul său antrenor a tras un semnal de alarmă. Profesorul Cristi Munteanu a scris pe Facebook un mesaj prin care i-a rugat pe toți prietenii fetei să-i spună când au vorbit ultima oară cu Bianca Bobu.

Poliția a deschis o anchetă în cazul Biancăi Bobu

Profesorul pe care fata l-a avut în Galați a reușit să afle de la apropiații acesteia informații vitale, pe care mai apoi le-a oferit și oamenilor legii. Portărița echipei naționale de hochei nu le-a mai dat niciun semn nici fostelor sale coechipiere sau altor prieteni, încă din august. Contul de Facebook al acesteia pare să fi fost șters, iar sportiva a fost activa în mediul online până acum două luni, potrivit celor de la adevărul.ro.

Totodată, după ce a alertat pe toată lumea care o cunoaște pe Bianca, fostul ei antrenor, Cristi Munteanu, a primit un telefon suspect. O persoană care părea să fie fata i-a spus că nu ar fi în Germania, ci că trăiește chiar în Galați, acolo unde lucrează la un restaurant. Pe parcursul apelului primit pe 7 octombrie, fata de 19 ani ar mai fi spus și că a decis să renunțe la hochei, prieteni și rețele sociale și să înceapă o viață nouă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI