O tânără din Corabia a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal. Ce s-a întâmplat apoi

O tânără din Corabia a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal. Ce s-a întâmplat apoi

Întâmplările dramatice care au învăluit orașul Caracal nu par să își mai găsească sfârșitul. Un nou caz șochează opinia publică, după ce o tânără a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în orașul cu pricina. E vorba de o femeie de 26 de ani, din Corabia, care a fost băgată fără voia ei într-o mașină.

Tânără din Corabia, răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal

Polițiștii din Olt i-au reținut deja pe bărbații implicați în acest caz de răpire, iar ei se află după gratii pentru un mandat de 24 de ore. Oamenii legii au aflat că tânăra din Corabia a fost urcată într-o mașină și transportată la Caracal.

O tânără din Corabia a fost răpită de doi necunoscuți și dusă în Caracal. Ce s-a întâmplat apoi
Tânăra de 26 de ani din Corabia a fost găsită de polițiști în Caracal

Cei de la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunțat că pe data de 7 octombrie, un bărbat, din oraşul Corabia, judeţul Olt, a apelat numărul de urgenţă 112 şi a sesizat faptul că sora lui, de 26 de ani, a fost răpită. Aceasta se afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia și ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism argintiu. Mașina a plecat la scurt timp și s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută.

Mai mult, polițiștii din Olt au început de urgență operațiunile de căutare și au fost alertate și secțiile din județele învecinate, potrivit Mediafax. S-a aflat la scurt timp că un bărbat de 49 de ani conducea prin Caracal mașina în care fusese băgată tânăra când a fost răpită.

Tânăra a fost găsită de poliție

În urma verificărilor, oamenii legii au identificat-o pe tânără, dar și pe cel de-al doilea bărbat, care avea vârsta de 25 de ani.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani, și, respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, a fost declarația oficială a reprezentanților IPJ Olt.

„De îndată, poliţiştii olteni au declanşat activităţile de căutare, fiind alertate şi judeţele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către poliţişti pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, poliţiştii au identificat tânăra şi celălalt bărbat, cei trei fiind audiaţi la sediul poliţiei”, au mai transmis autoritățile din Olt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI