Bianca Andreescu e mai bună decât Simona Halep. Cum o laudă americanii

Bianca Andreescu e mai bună decât Simona Halep. Cum o laudă americanii
Tennis Magazine: "Bianca Andreescu a întrecut-o pe Simona Halep"

Jurnaliștii americani de la publicația Tennis Magazine scriu că Bianca Andreescu a întrecut-o deja pe Simona Halep și prevăd că sportiva canadiană de origine română va câștiga trofeul US Open. Bianca s-a calificat în semifinale la New York și va juca împotriva sportivei Belinda Bencic pentru un loc în finală.

Tennis Magazine: „Bianca Andreescu a întrecut-o pe Simona Halep”

Simona Halep (locul 4 WTA) este idolul Biancăi Andreescu (locul 15 WTA), dar se pare că tânăra jucătoare de 19 ani a întrecut-o deja pe campioana de la Wimbledon în ceea ce privește modul în care joacă. Cel puțin așa susțin jurnaliștii americani.

„Chiar dacă Andreescu o prezintă pe Simona Halep ca fiind idolul său în tenis, ea a întrecut-o deja. Bianca are mai multă varietate decât Halep, inclusiv o lovitură de slice pe backhand, folosită frecvent pentru a trimite drop shot-uri, dar şi calităţi excelente la fileu, probabil cele mai bune din tenisul feminin. Din aceste motive, nu e de mirare că mulţi, inclusiv eu, o vedem pe Andreescu în postura de câştigătoare de Grand Slam. La naiba, poate chiar aici, la US Open”, notează Tennis Magazine.

Bianca Andreescu
Bianca Andreescu

Cele două jucătoare de tenis se puteau întâlni pentru prima dată într-un meci oficial în optimile de finală de la US Open, dar Simona Halep a fost eliminată încă din turul 3 de Taylor Townsend, în timp ce Bianca Andreescu a ajuns în semifinale după ce a trecut în sferturi de Elise Mertens. Bianca va juca împotriva sportivei Belinda Bencic, în noaptea de joi spre vineri, de la ora 3:30.

Pentru partidele jucate la US Open, Simona Halep a primit un cec în valoare de 163.000 de dolari, în timp ce Bianca Andreescu a fost recompensată cu 960.000 de dolari pentru calificarea în semifinale. Dacă va câștiga trofeul US Open, Andreescu va primi marele premiu de 3.850.000 de dolari și o va depăși pe Halep în clasamentul WTA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI