Bianca Andreescu, aleasă de Nike, în defavoarea Simonei Halep. Ce echipamente vor purta la Australian Open

Sportiva română de origine canadiană Bianca Andreescu a fost aleasă de Nike, în devafoarea Simonei Halep, să prezinte echipamentul pentru Australian Open, turneu care se va desfășura în perioada 20 ianuarie – 2 februarie 2020. Printre sportivele care vor purta echipamentul de culoare galbenă se mai află și Madison Keys.

Bianca Andreescu, aleasă de Nike să prezinte echipamentul pentru Australian Open

Bianca Andreescu și Simona Halep sunt două dintre jucătoarele de tenis care au contract de sponsorizare cu Nike, iar acum este momentul ca marile branduri să își etaleze modelele de echipament pentru Australian Open 2020. Deși mulți s-ar fi așteptat ca Simona Halep să fie aleasă pentru a prezenta costumul, cei de la Nike au ales-o pe Bianca Andreescu.

Modelul prezentat de Bianca Andreescu este format dintr-o singură piesă de culoare galbenă, mulată pe corp. Aceasta poate fi asortată cu o fustă sau cu o rochie imprimată cu nuanțe de albastru, gri, roz și galben. Deocamdată echipamentul nu a fost prezentat oficial, dar imaginile cu Bianca îmbrăcată în acest costum au ajuns în presă prin intermediul mai multor surse.

Cel mai probabil, acesta va fi modelul pe care îl va purta și Simona Halep la Australian Open, dar și celelalte jucătoare de tenis care au contract de sponsorizare cu Nike. Turneul este programat în perioada 20 ianuarie – 2 februarie 2020.

Simona Halep este văzută drept a patra favorită la câștigarea Australian Open 2020. Constănțeanca a primit cota 8.00 din partea caselor de pariuri, în timp ce Serena Williams are 6.50, Ashleigh Barty are 7.00, iar Naomi Osaka – 7.50.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI