12 oct. 2023 | 22:30

Betty Stoian, anunț despre al doilea copil: „O fetiță care să semene cu mine”. Cum l-a anunțat pe Cătălin că a rămas însărcinată VIDEO EXCLUSIV

Monden
Betty Stoian, anunț despre al doilea copil:
Betty Stoian, adevărul despre divorțul de Cătălin. Ce se întâmplă între ei: "Chiar dacă țipăm unul la altul" VIDEO EXCLUSIV

Betty Stoian este una dintre cele mai deschise și transparente vedete din showbiz. Artista a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre viața de familie și despre rolul de mamă. Fără rețineri, fiica lui Florin Salam a făcut un anunț important privind al doilea copil.

Betty Stoian, alt om de când este mamă

Betty Stoian trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin Vișănescu. Se iubesc de mai bine e șapte ani și sunt chiar și căsătoriți din punct de vedere legal. Viața lor s-a schimbat complet de când a venit pe lume fiul lor, Matthias.

Cel mic are acum cinci ani și este bucuria părinților. Betty recunoaște că nu a fost pregătită să devină mamă, dar a fost dornică să învețe și a prins totul din mers. Știa doar câteva lucruri banale, dar i-a fost destul de greu să le pună în aplicare.

„Nu am avut niciun fel de pregătire, a venit fără să ne gândim. Mai știam cu unele lucruri, că de mică eram mai bătrânică, mai auzeam câte un sfat, știi, cum se pune un Pampers, dar eu nu eram pregătită să devin mamă”, a declarat artista pentru Playtech Știri.

Consideră că nu este în măsură să dea sfaturi de parenting, în condițiile în care ea are un singur copil și există femei cu familii mult mai mari. Totuși, este dispusă să ajute orice tânără mamă, care nu este pregătită pentru ce va urma, exact cum a fost și ea cândva.

„Îmi mai spunea cineva să dau sfaturi, eu nu am cum să dau sfaturi mămicilor care au doi-trei copii. Eu pot să dau un sfat mămicilor care sunt mai mici de vârstă, care nu sunt pregătite sau care nu au o persoană să le îndrume spre drumul ăsta, atunci eu îmi permit să dau sfaturi”, mai spune vedeta.

Cum și-a dat seama că este gravidă

Betty Salam ne-a vorbit și despre cum a aflat că este însărcinată. Într-o zi, artista a poftit la o gogoașă și zile întregi a stat cu gândul la acel desert. Se gândea obsesiv la acel aliment și asta i-a dat de gândit.

„Am văzut un om cum mânca o gogoașă, îmi venea să mă dau jos din mașină. Până am găsit eu o gogoașă de-aia au trecut câteva zile, mă gândeam cu gândul la gogoașă, mă trezeam cu gândul acolo. Am zis că se întâmplă ceva”, își amintește vedeta.

Citește și: Betty Salam, dezvăluiri despre viața de mămică. Cum încearcă să își crească copilul, de fapt: „Nu am acea răbdare”

Într-o zi, fiica lui Florin Salam a făcut un test de sarcină, pentru că nu își explica acea poftă disperată. Nu i se mai întâmplase înainte, dar, când au apărut două linii, a dispărut orice bănuială. Când a aflat vestea, soțul ei a izbucnit în lacrimi, pentru că un copil era dorința lui cea mai mare.

„Eram toți în casă, am făcut testul de sarcină și am strigat-o pe mătușa. I-am zis ”Îți arăt ceva, dar nu spui nimănui”. Ea a început să țipe de fericire, Cătălin a început să plângă, după am început și eu să plâng. Era cea mai mare dorință a lui Cătălin”, ne-a povestit Betty Salam.

Betty Salam a avut o sarcină toxică

Fiica lui Florin Salam a avut o sarcină toxică, ce i-a dat mari bătăi de cap. A stat zile întregi prin spitale și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar sarcina a fost cea mai dificilă perioadă din viața ei.

Vezi și: Pierderea soţiei, drama vieţii lui Florin Salam. Boala de care suferea Fănica

Timp de aproximativ 5cinci luni, artista nu a putut nici măcar să mănânce. A trecut prin clipe extrem de grele, dar spune că a meritat orice efort. Când și-a strâns băiețelul în brațe pentru prima dată, a uitat de orice probblemă.

„Până să aflu că sunt însărcinată nu mi-a fost rău, când am aflat, mi-a fost rău. Am avut sarcină toxică, am avut o sarcină extrem de grea. Cele care au trecut prin asta înțeleg perfect. Eu eram zi de zi pe perfuzii, eu nu beam nici apă. Vreo patru-cinci luni nu am mâncat, nu exagerez, a fost ceva grav”, a mai povestit artista.

Artista, declarații despre al doilea copil

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au planuri mari pentru nuntă. Au început deja să se pregătească și speră că vor ajunge în fața altarului peste doi ani. Visează la un eveniment simplu și vrea să fie o mireasă elegantă, dar cu o coafură relaxată și puțin machiaj.

Cât despre al doilea copil, vedeta mărturisește că și-ar dori o surioară pentru Matthias. Totuși, știe că va avea o sarcină grea, care nu îi va mai permite să meargă la spectacole și o va obliga să renunțe la muzică, iar în acest moment se focusează mult pe carieră.

Astfel, nu este tocmai pregătită să facă un al doilea copil acum, dar își dorește o familie mai mare în viitorul apropiat.

„Aș mai vrea o fetiță, dar nu știu dacă e momentul acum, știu că am o sarcină atât de grea, nu m-ar deranja să merg însărcinată la filmări, la cum știu eu că am sarcina.. o să întrerupă totul. Mi-e frică rău, dar vreau o fetiță care să semene cu mine”, ne-a dezvăluit vedeta.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Un mare lanț de restaurante fast-food vine în România. Orașul neașteptat în care deschide prima locație
Digisport.ro
”Plin de ciudați”. ”Cea mai frumoasă sportivă din România” a dezvăluit ce-a pățit, ani la rând, pe internet
Adevarul
NYP: Minciunile oamenilor de știință cu privire la pandemia COVID-19. Virusul care a omorât milioane de oameni, posibil creat de om
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Devine obligatoriu din 7 iulie. Dispozitivul pe care toate mașinile trebuie să-l aibă la bord
Capital.ro
Evaluare Națională 2024, clasa a IV-a. Calendarul probelor și modele de subiecte
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro