Benzema a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo. Sunt singurii jucători din lume care au reușit această performanță

Benzema a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo. Sunt singurii jucători din lume care au reușit această performanță
Francezul Karim Benzema pare că a renăscut de când Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid

Benzema a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo. Atacantul francez d ela Real Madrid pare că s-a descătușat după plecarea lui CR7 de la Los Blancos. Ajuns la 34 de ani, Karim Benzema este la cel mai bun sezon din carieră, ajungând la 37 de goluri în 36 de partide. Benzema a reușit un hat-trick în partida din turul sferturilor de finală ale Champions League, contra lui Chelsea, deținătoarea trofeului, chiar pe terenul acesteia.

Benzema a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo

Benzema a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo. Atacantul francez a avut, din nou, o prestație memorabilă pe Stamford Bridge, în meciul de aseară, în turul sferturilor de finală ale Champions League. El a reușit un hat-trick spectaculos, în partida încheiată cu 3-1 pentru Los Blancos.

Karim Benzema a înscris primele două goluri cu lovituri de cap, în minutele 21 și 24, primul, după o combinație cu Vinicius jr, cel de-al doilea după o centrarea perfectă a lui Modric. După ce a Chelsea a redus din handicap prin Kai Havertz, Benzema a dat lovitura de grație la începutul reprizei secunde. El a profitat de o pasă greșită a potarului Mendy și a înscris în poarta goală de la 25 de metri.

Sunt singurii jucători din lume care au reușit această performanță

Karim Benzema a egalat cu golurile de aseară performanța fostului său coleg de la Real, Cristiano Ronaldo. Ei sunt singurii jucători care au reușit un hat-trick-uri consecutiv în două partide consecutive din fazele eliminatorii ale Champions League. CR7 realizare acest lucru în 2017, când a înscris de trei ori în partidele cu Bayern și Atletico, din sferturile, semifinala competiției.

Benzema reușise, de asemenea, un hat-trick, în returul meciului din optimi contra celor de la PSG. Totodată, francezul devine al patrulea fotbalist cu hat-trick-uri consecutive în cea mai importantă competiție continentală, după performanțele similare ale lui Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cărora li se adaugă Luiz Adriano. Cu mențiunea că Messi și Luiz Adriano reușiseră acest lucru în faza grupelor și nu cea „knock-out”.

„Jocul nostru merge foarte bine pentru că jucăm la cel mai înalt nivel în fiecare partidă. A fost încă o seară magică. Cele trei goluri sunt foarte importante pentru noi. Sunt foarte mulțumit că am înscris și al treilea gol. A venit într-un moment în care mă gândeam că ei au redus diferența și se pot apropia.

Eu nu joc fotbal ca să devin cel mai bun fotbalist din lume. Eu joc fotbal pentru astfel de seri”, a spus Karim Benzema, la finalul meciului de aseară, conform Marca.

Karim Benzema este, de asemenea, doar al patrulea fotbalist din istorie care marchează peste 80 de goluri în Champions League. Benzema a ajuns la cota 82, fiind depășit doar de Cristiano Ronaldo (140), Lionel Messi (125) și Robert Lewandowski (85).