Ilie Dumitrescu, reacție categorică după Chelsea – Real: „E cel mai bun din lume!”

Ilie Dumitrescu, reacție categorică după Chelsea - Real: „E cel mai bun din lume!”
Ilie Dumitrescu, fostul mare atacant al naționalei, a fost impresionat de un jucător din partida Chelsea-Real, din Champions League

Ilie Dumitrescu, reacție categorică după Chelsea – Real. Fostul atacant al naționalei a fost impresionat de evoluția atacantului francez Karim Benzema, în partida disputată aseară în turul sferturilor de finală ale Champions League. Los Blancos s-au impus cu 3-1 pe terenul deținătoarei trofeului, printr-un hat-trick de excepție. Ilie Dumitrescu l-a elogiat pe vârful care, la 34 de ani, face cel mai bun sezon din carieră

Ilie Dumitrescu, reacție categorică după Chelsea – Real

Ilie Dumitrescu, reacție categorică după Chelsea – Real. Karim Benzema a fost eroul partidei din sferturile de finală ale Champions League, disputată aseară, pe Stamford Bridge. Atacantul francez al galacticilor a reușit un hat-trick impresionant, prin care a rezolvat, practic, problema echipei calificate în semifinale.

Ilie Dumitrescu, fostul mare atacant al „Generației de Aur” a fost impresionat de evoluția francezului, pe care îl consideră cel mai bun atacant central din lume la ora actuală.

„El a făcut diferența. A avut o arie mare de acțiune, a coborât între linii, a ieșit în margine. Mă uitam pe început de joc cât de mult contează, a ajutat mijlocașii. Impecabil și Modric la primul gol al lui Benzema. La primul gol, Karim dă o pasă pe la 50-60 de metri pentru Vinicius și tot el apare la finalizare. Pe postul de număr 9, este cel mai bun din lume”, a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

„E cel mai bun din lume!”

Opinia lui Ilie Dumitrescu a fost împărtășită și de un alt fost mare atacant al naționalei, Gabi Balint.

„Am văzut Realul cu Barcelona fără Benzema. E incredibil, un atacant perfect. Golurile, pressing-ul… E ca vinul, cu cât mai vechi cu atât mai bun. Are 7 meciuri în care a contribuit la 17 goluri, 13 marcate și 4 assist-uri. Benzema, în momentul ăsta, e numărul 1. Trebuie marcat efortul pe care-l face. Nu pierde niciodată mingea. E clar cel mai bun din lume!”, a spus și Gabi Balint, conform aceleiași surse.

După meciul în care a jucat magistral, Karim Benzema și-a păstrat luciditatea și a declarat că e foarte mulțumit că a reușit și al treilea gol.

„Jocul nostru merge foarte bine pentru că jucăm la cel mai înalt nivel în fiecare partidă. A fost încă o seară magică. Cele trei goluri sunt foarte importante pentru noi. Sunt foarte mulțumit că am înscris și al treilea gol. A venit într-un moment în care mă gândeam că ei au redus diferența și se pot apropia.

Eu nu joc fotbal ca să devin cel mai bun fotbalist din lume. Eu joc fotbal pentru astfel de seri”, a spus Karim Benzema, conform Marca.

Returul va avea loc săptămâna viitoare, la Madrid. În ediția trecută, echipa scoasă la vânzare de Roman Abramovich o stopase pe Real în semifinalele competiției, reușind, finalm,ente, să cucerească și trofeul, pentru a doua oară în istoria sa.

Urmăriți Playtech.ro și pe