Belgienii i-au găsit înlocuitor lui Ianis Hagi. Pe cine vrea să aducă Genk în locul internaționalului român

Belgienii i-au găsit înlocuitor lui Ianis Hagi. Pe cine vrea să aducă Genk în locul internaționalului român
Belgienii i-au găsit înlocuitor lui Ianis Hagi. Pe cine vrea să aducă Genk în locul internaționalului român

Ianis Hagi a semnat pe 12 iulie 2019 un contract pe cinci ani cu Genk, însă nu a jucat prea mult la formația belgiană, fiind împrumutat la Glasgow Rangers. După ce a fost anunțat transferul definitiv al internaționalului român la gruparea scoțiană, Genk caută acum un înlocuitor.

Jucătorul care vine în locul lui Ianis Hagi e tot român!

Anunțul transferului lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a provocat isterie în rândul fanilor. După ce au stat în cumpănă, oficialii grupării de pe Ibrox Park au activat clauza de transfer definitiv și l-au achiziționat pe internaționalul român, susține Gazzetta dello Sport. Belgienii cereau pe Ianis Hagi suma de 5 milioane de euro, iar Rangers avea prioritate la un transfer definitiv. Întrucât Ianis nu va mai evolua la belgieni, aceștia îi caută un înlocuitor. Surpriză, Genk s-a orientat tot către un fotbalist român, component al naționalei U21 a României, care evoluează acum în Serie B.

Internaționalul român U21 este dorit de mai multe echipe, precum Genoa, Udinese, Sampdoria, Empoli sau Cagliari, dar și de echipe din afara Italiei. Conducerea Perugiei a refuzat o ofertă din partea celor de la Benfica.

„Genk se va despărți de câțiva dintre jucătorii ei și are nevoie de înlocuitori. Oficialii clubului au nevoie de un jucător la mijlocul terenului și sunt deja pe urmele unui fotbalist încă din luna ianuarie: Vlad Dragomir, 21 de ani, de la Perugia.

Mijlocașul român a fost antrenat de Arsenal în perioada 2015-2018. Nu a avut vreodată șansa de a evolua la echipa mare a ‘tunarilor’, însă a ajuns în 2018 la Perugia, în Serie B, unde a devenit unul dintre jucătorii importanți ai echipei”, au scris belgienii de la footnews.be.

 

Cine este Vlad Dragomir

Vlad Dragomir s-a născut pe 24 aprilie 1999, la Timișoara, și a debutat în Liga 2 la doar 15 ani (pe 30 august 2014), într-un meci pe care echipa sa Poli Timișoara l-a susținut ăn compania celor de la CS Mioveni.

De la Timișoara, Dragomir a ajuns la grupele de juniori ale lui Arsenal Londra, unde a jucat timp de trei sezoane. Iar în 2018 a semnat cu italienii de la Perugia un contract pe trei sezoane. Timișoreanul a avut un prim sezon reușit la gruparea din Serie B, pentru care a bifat nu mai puțin de 49 de partide.

Iar în actualul sezon a jucat 20 de meciuri pentru Perugia.

Vlad Dragomir, 21 de ani, este cotat de transfermarkt.com la 3 milioane de euro.

Urmăriți Playtech.ro și pe